in

Мики Рурк се качва на ринга на 64 години

2533381 26.11.2014 Актер Микки Рурк на тренировке боксеров Руслана Проводникова (Россия) и Луиса Кастильо (Мексика). Михаил Воскресенский/РИА Новости

Има хора, които упорито отказват да се съобразят с природата, брато. Една от тях е Лили Иванова, но за нея знаем. Мики Рурк е от същата порода. Известният американски актьор планира да проведе боксов мач в периода февруари-март 2017 година в Урал, Русия.

“Работим по организирането на боксов мач на Мики в Урал, – заяви неговият мениджър Вадим Корнилов. Там в едни от главните боеве се предвижда участие на Егор Мехонцев, като в момента сме в преговори с няколко уралски партньора. Срещите могат да се проведат в периода февруари-март догодина. Понастоящем Мики тренира всеки ден, с нетърпение очаква срещата и няма търпение да се изяви в Русия”
64-годишният актьор упорито тренира в Лос Анджелис в известната зала “Уайлд карт” и подготвя завръщането си на ринга.

През ноември 2014 година Рурк се завърна на ринга, за да нокаутира американеца Елиът Сиймор. С бокс Мики започва да се занимава от 12-годишна възраст. На професионалния ринг той е провел осем срещи, като има шест победи, 4 от които с нокаут.

Кефи ли те?

Създадоха тоалетна хартия за смартфони (ВИДЕО)

“Не можеш да пътуваш в Космоса” и още от най-лудите договори във футбола