in , ,

Пачино, Де Ниро и Ди Каприо в новия филм на Скорсезе

Изродщина! Това може да кажем за новината, че Ал Пачино, Робърт де Ниро и Леонардо ди Каприо ще участват в новия филм на гениалния Мартин Скорсезе, брато. Лентата ще се казва “Дяволът в белия град”, който ще е екранизация на едноименния роман на Ерик Ларсън.

Холивуд отдавна се кани да заснеме историята на доктор Х.Х. Холмс, известен като един от първите серийни убийци на Америка, примамвал и измъчвал жертвите си в своя „Убийствен замък”. Холмс е герой и на бестселъра на Ерик Ларсън, „The Devil In The White City”, който проследява едновременно „кариерата” на Холмс и създаването на Световния панаир в Чикаго през 1893 г.

Както казахме, интересът към историята на Холмс не е отскоро. Преди няколко години, Дейвид Финчър за кратко се интересуваше от екранизирането на книгата, както и Том Круз, който се опита да закупи правата с идеята да изиграе известния убиец, подозиран в около 200 убийства (но признал едва за 27, само девет от които доказани), а по същото време, Леонардо Дикаприо организира свой собствен, паралелен проект, който не разчита на книгата, а на документи по случая, които са обществено достояние.

“В момента довършваме скрипта на лентата, тъй като в последните месеци вниманието ни беше насочено по “Тишина”. Януари започваме същинската работа по лентата”, признаха от екипа на Скорсезе.

Все още е рано да се прогнозира кога точно ще видим Пачино, Де Ниро и Ди Каприо в “Дяволът в белия град”, но да не забравяме, че през 2018 година е премиерата на “Ирландецът” – филмът на Скорсезе след “Тишина”, в която лента си партнират Пачино, Де Ниро и Джо Пеши. Изродщина!!!

Кефи ли те?

“Дядо Мраз кючек” и още от най-извратените коледни песни (ВИДЕО)

Маратонците на Висшата лига