Пивоварна раздава безплатна бира по повод края на “скапаната” 2016 г.


Още малко и ще се свърши с тази 2016-та, брато. Не можем да се оплачем, не можем и да се похвалим, затова няма да я квалифицираме годината, но не така стоят нещата за пивоварната “Камдън Таун”. Въпросните пичове ще черпят по бира всеки клиенит по повод края на “скапаната” 2016 година.

По всяка вероятност става въпрос за пореден PR, но ние нямаме против, когато става въпрос за безплатно пиво.  През изтеклите 12 месеца видяхме да си отиват легендарни знаменитости, светът се срива пред очите ни, а в Америка избраха за ръководител човек, обвиняван в неприлично сексуално поведение, се казва в тяхното съобщение.

На всички първи 50 посетители на двата пъба на пивоварната ще бъдат предлагани безплатни шишета от бира по 750 милилитра. Щастливците ще могат да ги консумират на място, или да си ги занесат у дома.
Всяка година пивоварната произвежда партида пиво, която да резюмира изминалите 12 година. За настоящата тя пусна тъмна бира, каквато според управата е била 2016-а. Но има една уловка. На безплатното шише ще могат да се радват единствено онези клиенти, които пошепнат на бармана “2016-а, тъмна година, тъмна бира”. Реалната цена на подарената бутилка с пиво “Камдън” е 10 паунда. Ако нямаш какво да правиш, можеш и ти да отидеш да си вземеш бира. Вече ти издадохме паролата.