Ето какво поискаха Динко от Ямбол, Слави Трифонов и Фики от Дядо Коледа

Всяка година получаваме ВИП писмата, адресирани до Дядо Коледа. Тази година това също е факт. Както знаеш, брато, винаги те правим част от най-специалната информация, която стига до нас.

С този материал искаме да ти докараме Коледния дух, който трябва да държиш не жив, а пиян по-дълго време. Вярно е, че няма сняг, но и знаеш, че Дядо Коледа не се плъзга по гъз на леда, шейната му е летяща. Затова ще стигне до всекиго, дръзнал да му пише.

Ето какво му написаха известните:

Димитър Бербатов

“Сър, искам да си намеря отбор, защото както е тръгнало, ще мина и без бенефис. Ако го направя сега, няма кой да дойде, защото хората забравиха, че се занимавам с футбол. Меси, ти си пич! Ако ме викнеш в Барса, ще се боядисам рус, щом трябва!”

Кирил Домусчиев

“Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ… Аз имам всичко… титли, кораби, съдии, хапчета… даже и един орел, който не може да лети. Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ… може би само едно нещо не успях да постигна, но сигурно ти ще ми помогнеш. Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ… Направи така, че Боби Михайлов да е постоянно президент на Българския футболен съюз, защото той е зависим. Всички си мислят, че е зависим от пиенето, не е така. Той е зависим от мен. Айде, чакам те на мач на Лудогорец. Ако не дойдеш си олигофрен, да знаеш!”

Боби Михайлов

“Искам цикъл! Това окей ли е? А? Не те разбрах! А, ти не ме разбираш! Президентски цикъл! Мандат! Окей! Пореден цикъл! Ако това и сега не ме разбираш, това си е твой проблем. Никакви проблеми… Мммм… Нали? Да! И още нещо – искам да те попитам, дали, хмм… брадата ти е изкуствена, нали? Откъде си я поръча, м? Изглежда много реална! Евала! И това е окей.”

Фики Стораро

“Санта Клаус, ай уонт то файнд Издислав. Кен ю хелп ми? Гив ми енд он булгериън-инглиш дикшънари плюс дъ дърти Преслава ъндърлеър. Тенкю!”

Динко от Ямбол

“Изкам трактор ЮМЗ с рамарке! Що ли? Кво що, бе? Що ЮМЗ или що с рамарке? Или що кво? Щото трактер ЮМЗ може да варви на браздата, за да гоня бежаМци. Обичам да преследвам по екстремен начин екстремно исбягали от родината си. Тук ще ти отговоря за рамаркето. Ще го напълня с арестанти със “свински опашки” и ще ги возя екстремно след екстремно залавяне.”

Григор Димитров

“Аз вярвам в теб, но тази година не искам нищо. Причината е, защото ти сбъдна моите предишни желания. Исках да го правя с негърка, поднесе ми Серена. После ми се прииска блондинка, получих Шарапова. Накрая се точех за брюнетка и получих Шерцингер. Всичко е супер, но тази година ще съм пас, защото ако ти кажа, че не искам повече секс, може да ми пратиш Азис. Така съм си окей, да знаеш. Всичко е точно! Мерси!”

Гери-Никол

“Оуууууу, йеееаааа…
Кво ми се надуваш, да не съм ти жена,
от тебе искам само пържола и нутела.
Мога да бъдa лимон или мече,
но искам дюнер, щото потече.
Не живея за вчера,
а за вечеря.
Готина и яка и много откачена,
пастет върху филийка препеченааа….
Яката дупара, от свинско и попара…
Оуууу, йееаааа, луда, откачена… ша-ля-ля-ля-яяя”

Бойко Борисов

“Искам нови щанги, че с внучето вече се бутаме на лежанката. Ако може и един нов кожен шлифер, че с тоя вече се излагам. На 100 години е.”

Владо Кузов

“Дядо Коледа, ако може само да оставиш джуджетата пред нас след края на работния ден. Нищо друго не искам.”

Джорджано

“Капки за нос. Едни ши*ани капки за нос. Толкова ли много искам?”

Слави Трифонов

“Само заради теб, Дядо Коледа, и само заради джуджетата, само заради Снежанка – само заради вас и само заради вас… Ще направя концерт в Лапландия и референдум да я разделим на мажоритарни мандатни райони, за да могат ГЕРБ да вземат и снегопочистването при вас. Само заради вас и само заради вас!”

Николай Бареков

“Искам Жени Марчева по баджаци. Свобода за Цветан Василев и Ботев Пловдив в Шампионска лига!”

Евгени Минчев

“Искам само да е вътре.”

Дичo, който вече не е от Д2
“Всяка година ме оставяш без подарък. Всяка! Надявам се тази да не ме пропуснеш. Да не ме мислиш за едно от джуджетата ти. За тази коледа искам китара и маратонки с висока платформа.”

Делян Пеевски

“Дядо Коледа, една последна обществена поръчка за дебелариум, ако може, друго всичко си имам.”