in ,

Крадец обра дома на футболист, но си забрави телефона

rio-mavuba
Има много прости хора в днешно време, брато. В това се убеждаваме всекидневно. Един такъв реши да обере халфа на Лил – Рио Мавуба, когото се мъчим да гледаме в мачовете от Лига 1.

За голяма съжаление на айдука, той е забравил телефона си на дивана в дома на играча. Разбира се, смартфонът е от модерните, не е бил заключен, а на него е инсталирано и приложението на Фейсбук.

“Тъпанарът, който опита да ограби дома ми миналата вечер… Е, забравил си си телефона на дивана ми. На телефона ти е отворена страницата ти във Фейсбук. Няма да звъня в полицията. Имам името ти и адреса ти. Знам как изглеждаш и къде работиш. Ще се видим много скоро”, написа Рио Мавуба в социалната мрежа.

Чакаме с интерес развръзката, но със сигурност ще бъде интересна. Само ще допълним, че Мавуба не е обикновен играч, а неговата история е уникална.

По време на гражданската война семейството му бяга от Ангола, а той е роден на кораб. В паспорта му пише “роден в открито море”. Това е и причината той да предпочете да играе за националния отбор на Франция, а не за Конго, Заир или Ангола, откъдето също го желали.

Кефи ли те?

Руснак “умря” на парти, събуди се в моргата и се върна да си допие

Много силно: Ретро телевизор за твоя смартфон (СНИМКИ)