in

Без коледно парти за “Лестър”

Приказка за Уес Морган - шишкото от "Лестър"

Шампионите от „Лестър“ може да минат без коледно парти тази година, брато. За това призна играчът на „лисиците“ Дани Симпсън, който се разкая за слабата форма, в която се намира тимът.

„Не мисля, че ще ни бъде позволено да празнуваме след тези резултати – призна играчът.- Може би сега всички искат да победят шампиона на Англия и дават максимума от себе си. Но когато бележиш в последната секунда, значи трябва да си радостен от точката”.

“Лисиците” са с едва 13 точки след първите 13 мача и са само на 2 пункта от зоната на изпадащите. За капак голямата звезда на тима Джейми Варди не се е разписвал от 10-те септември насам, когато тимът падна от “Ливърпул” с 1:4.

„Трябва да играем под напрежение. Играчите трябва да си припомнят в каква ситуация бяха преди две години. Нужно е да покажат същия характер“, на свой ред обясни Раниери.

„Трябва да се научим да живеем два живота. Единият е в Шампионската лига, а другият – във Висшата лига. Дотук сме щастливи от представянето си в първия турнир, но в първенството нещата не стоят така. Важно е да бъдем фокусирани, когато излизаме за мач от Премиършип.“

„Играчите са хора, не са машини. Те помнят миналия сезон, когато всички играеха добре и каквото и да опитахме, се получаваше. Тази година не е така, те трябва да променят мисленето си“, каза още италианският специалист.

Кефи ли те?

Новият роман на Дан Браун се казва “Origin” и излиза догодина

„Съюзени“ с Брад Пит и Марион Котияр в кината от сряда