in ,

Създадоха здравословна пържола

Създадоха здравословна пържола

Ако си фен на мръволите, но все пак се въздържаш от похапването им, за да не навредиш на талията си, със сигурност ще се зарадваш да научиш, че британски специалисти са създали здравословна пържола, брато. Ние корем и талия не пазим, така че нямаме проблеми и си похапваме месце на всяко сядане.

Иначе серия “Бийф Лайт” включва различни разфасовки говеждо месо, които изобилстват от любимите на фитнес маниаците протеини и съдържат до 14 пъти по-малко мазнини в сравнение със стандартния стек. Зад новите продукти стоят онлайн търговците на здравословни и фитнес продукти “Musclefood”, които са работили в сътрудничество с ферма в Дорсет. На вкус специалното месо не отстъпва на стандартното говеждо, докато крехкостта му е сравнима с тази на пилешкото.

Създателите на мръвките до такава степен са убедени в качествата на своите продукти, че ги наричат първите здравословни стекове.

“Малцина биха нарекли стека здравословна храна. Повечето хора гледат на пържолите като на греховно изкушение заради високото съдържание на мазнини. Благодарение на новата ни серия клиентите ще могат да поддържат добра форма, организирайки си истински месен пир”, споделя Дарън Бийл от “Musclefood”.

От фирмата допълват, че първите клиенти, които са изпробвали продукти от серията “Бийф Лайт”, са останали изключително доволни. Част от тях дори са споделили, че предпочитат вкуса на новите мръвки през този на стандартните стекове.

Кефи ли те?

Хотел предлага безплатни нощувки при зачеване на бебе

ФИФА номинира най-красивите голове за 2016 г. (ВИДЕО)