Пет вида жени, които всяко истинско брато иска да оправи

girls

Това е един от онези материали, брато, в които разкриваме най-съкровенните си тайни. Защо сме толкова открити с теб, мамка му. Пак ще се червим от срам, но пък и държим да ти го споделим. А именно пет вида Цецки, които всяко истинско брато иска и трябва да удари поне веднъж в този скапан живот.

Шефка

tight_dresses_17

Звучи банално, но в действителност всеки мъж иска да удари едно коляно на жена с по-висок от него пост в работата. Ние сме прецакани от тази гледна точка, защото сме само мъже, но пък всяка жена, която ни пише на лично си я представяме на задна. Упс, издадохме се.

През годините сме имали обаче такъв тип жени и е напълно разбираемо, че сме копнели да ги оправим и то със злоба. Ризката, прилепналите поли и високите токчета само са засилвали този наш фетиш в ония времена. Затваряхме очи и си представяхме как ги дупчим като телбод. Както казва един от екипа, на такива жени се свършва само по ръцете, защото с тях ядат. 

Самотна майка

tight_dresses_19

Не е задължително да е МИЛФ, брато, но самата идея, че вече е раждала някак си повишава градусите. Правили сме такъв вид секс и големият плюс тук е, че тези жени в голям процент от случаите знае какво и как да прави. Тъпото е, че от съседната стая ни слуша малкия, но това са нещата от живота и трябва да свиква от най-ранна детска възраст. Освен това майките са разбрани, знаят си, че можеш повече да не се обадиш или ако го направиш ще си пиян и надървен, но нямат нищо против. За изпроводяк ще ти намажат и една филия, защото майчиния им инстинкт се обажда и не можаш да ходиш гладен, след като си ебал.

Циганка

gipsy

Айде сега без такива лъжи, че не искаш, брато. Знаем се, не е срамно. Циганките са страстни жени. Екзотични са и са разкрепостени. Ще го лапне без значение колко е мръсен, защото тя е над нещата. Връщайки се на тезата, че ще се опиташ да ни убедиш, че не искаш, сме сигурни, че поне веднъж в живота си ставал на кокалче при вида на сексапилна ромка. Освен това сме чували и за мита, че който оправи циганка, му се оправя живота. А проблеми бол, така че действай.

Братовчедката

hot_college_girls_13

Всяко брато има поне една засукана братовчедка, в която иска да влезе като слонски крак у тиня. Влюбваш се в нея още от дете и си я представяш по пликче. Порастваш и вече искаш да се намъкнеш в гащичките й, защото е станала още по-красива, а цомбите й едва се побират в потника, който е облякла лятото. Знаеш, че тайно те харесва, но не може да ти го каже. Гледа като изгубена сърна в гора, а ти само се молиш да изпусне нещо и да се наведе, за да го вземе. Тогава я оглеждаш настървено и си представяш как я шиеш оверлог. надървяш го и шмайзерчето ти се очертава по анцунга. Всичко това става пред погледа на… баба ти, а ти червен като мензис отиваш да се осамотиш някъде и да погалиш маймунката. Бати тъжния живот…

Тъщата/ Балдъза

SWNS_BIGGEST_BOOBS_0080163030.jpg

За да си го върнеш за всяка вина! Но сме сигурни, че няма да го направиш. Тъщата е дразнеща, противна, винаги тя знае. Винаги се налага, спори, плете интриги, намира ти слабите страни и е готова да ги каже на микрофона, когато цялото село се е събрало. Няма нищо по-точно и адекватно от това да я “кротнеш”. Вярно е, че е гадничка, обаче знаеш, че с хубави всеки може. Ако все пак нападнеш тъщата, гледай твоята да не разбира, защото тогава ще ти викне “Съдебен спор” и Жоро Игнатов. Стане ли това, дири въже да се бесиш.
Другият вариант, ако си решил да търбушиш нещо от другата рода е балдъзата. Хората са си го казали – който има балдъза, цепи два г*за. Задачата е трудна, но именно там се крие сладостта.