in ,

Чичо Пенчо за цикъла на Боби и мачът с Беларус

Разбор на Чичо Пенчо за мача с Италия
Друс, друс, Беларус. С Боби Михайлов три дни сме в цикъл. Алкохолен. От петък пием, ракия има, бира – също, пратих Любо да вземе още, нали и без това няма отбор. Казвам му на Боби вратарчето, че и тимът на Мировяне е по-добър от националния, а той се смее и танцува странно. Щастлив е, явно срещу Беларус ще играе Ники вратарчето, онзи дето черпи с бонбоните Мерси. Или път отборът му беше Мерсин. Не знам, все тая.

Казах му, че трябва ред, а той вика “Прав си чичо Митко, прав си! Има ред – първо вино, после уиски и накрая няколко бирички на фона на Преслава”, и се смее мазно като съсед, след като е сварил ракия.

Хванах го бащински по рамото и му думам: “Това твоето, не е хубаво”, а той ми отвръща – “Прав си, чичо Пенчо! Искаш ли билети за мача на националния тази вечер? Имам още 42 990!”, и пак се смее. Казах му, че ако иска да имаме силен отбор на България, трябва да вземе няколко момчета от националния по културизъм. Сериозен съм, то тези Делчо Спасов, Чочо от Палермо и Страхил хем не могат, хем са слабички. Тия и допинг не знаят как да взимат. А играта ни не може да се издържа – като песен на Джорджано. По-жалко от представянето на “лъвовете” е единствено коментара на БНТ. Боби се смее и говори нещо за Близнакова – репортерката, не близнаците.

9feis

Радвам се, че ученик, но не на Кирил и Методий, а мой, е поел националите. Хубаво е след Петев да имаме и мъж за селекционер. Облечен. Да му мислят хърватите и тези от Динамо, дали ще го събличат или обличат. Хубчев е стабилен, човек на място, като майстор Миро. И двамата да се усмихват не могат, Цецка също. За разлика от нея, можеш да си сигурен, че винаги ще дадат максимума от себе си. Боби пак се смее, следващият треньор на националния щял да бъде или Вили Вуцов, или Кокала, за да бъде ташакът пълен.

Предлагам на Боби срещу Беларус да излезе отбора на Лудогорец, но се оказва, че там няма българи. Единият бил Владо вратаря, който обаче тази вечер щял да пази единствено минералните води, въпреки че такива не пиел, другият е Дячето, а третият – Близнака не бил поканен, ритал по-зверски и от Орлин Старокин. Хем имаме отбор в лигата на шампионите, хем нямаме национали. Странно. Предложих му да натурализираме Кафу, а Боби пак се смее. Имал български паспорт още от самолета на идване от Бразилия, но не знаел текстовете на Преслава и нямал да се впише в колектива. Логиката му е по-тъпа и от моята мисъл, егати. Под тази изкуствена коса явно има и изкуствен интелект.

bobi_mihailov_ku4ek

Време е аз да се смея. Майстор Миро идва с плато меса, а Боби вече е под масата. Голям майтап. Пращам есемес на националите, в който обяснявам какво точно пия и то от петък, за да ги нахъсам. Дано подейства. Айде! Българи, юнаци!

Кефи ли те?

Мъж се ожени за змия, била преродената му приятелка

Айдуци взеха такси, за да извършат обир, и не платиха на шофьора