in ,

Дневникът на Цецка Цачева

Не сме шибани комунисти, брато, а правим този материал, защото можем да си го позволим. Цецка Цачева е един от главните герои в последните седмици. А и е Цецка. Знаеш коя е Цецка все пак.

Наслади се на преживяванията на Класната. Събрали сме най-доброто от най-доброто.

Пълно е с мъжки шеги, които тя разбира.

Понеделник

7:15 ч.
Ставам рано, имам много задачи днес. Веднага се отправям към тоалетната, за да се избръсна. В огледалото виждам Жерар Депардийо и леко се стряскам. Нищо, важното е да имаш топки и да поемаш предизвикателства.

7:23 ч.
Мъжът ми се събужда и пак ми прави забележка за хъркането. Почва да ми писва на дедовия и ще му спирам субсидията, санирането, детските, заплатата, храната, въздуха и водата. Бойко ми каза да се държа мъжки и да стъпвам здраво, защото ще подаде оставка, от което следва:

  • Потоп
  • Епидемия от чума
  • Падане на метеорит
  • Земетресение
  • Птичи вирОс… хаш пет, ен едно
  • Напукване на магистралите
  • Холера
  • Драстичен спад на еврото и японската йена

8:07 ч.
Влизам в нета да видя какви са настроенията на електората преди изборите. Бойко ми каза, че всички ме харесват, но нещо не му вярвам.

„Пo-добре Тръмп за баща, отколкото Цецка за майка!”, написал некъв келеш. А иска ли да го сложа на майка му?!

„Майката Цецка, бащата Величко, детето Цеца Величкович”, писал друг. И аз обичам „Трепни”, сръбска музика и карфиол с аспирин от 3-литров буркан.

„Цецка става майка на нацията… Българите са спокойни, че никой няма да иска да им е*е майката!”. Почвам да си мисля, че хората може и да не ме харесват. Ще питам Бойко.

9:22 ч.
Бойко ме успокои след като се чухме по телефона. Ето какво ми каза той:

„Теб може и да не те харесват, но мен всички ме обичат. Обичат ме, бе! Именно заради това ще ти покажа ясно, категорично, както на теб, така и на нашите конкуренти, че и маймуна да сложа, пак ще спечеля. Всичко това, защото мен ме обичат. Значи обичат и партията. Спокойно!”

cecka6

12:42 ч.
Получавам есемес от Бойко: „В неделя ще празнуваме Хелоиун. Не си взимай маска”. Много го обичам, че е такъв народен човек и казва истинските неща с прости думи. Излъчва стабилност и сигурност.

15:23 ч.
Гледам по телевизията някакви експерти обясняват, че президентът трябва да е мъж. Съгласна съм напълно. Това е и основен стимул за мен.

19:26 ч.
Получавам телефонно обаждане. Викат ме за ролята на Жан Валжан от „Клетниците”. Отказвам. Имам далеч по-важна мисия. Този народ има нужда от твърда ръка.

21:02 ч.
Прибирам се към вкъщи след работа. Минавам да напазарувам няколко неща – 4 зимни гуми за колата, 10 литра минерална вода, 5 кила зеле, каса бира, и няколко по-дребни неща. Мъжът ми се обажда по телефона и ми предлага да дойде с колата и да ме вземе, но му отказвам – ще се прибера пеша.

Сряда

10:43 ч.
Днес няма много работа и е малко скучно. Играем на канадска с колегите от партията. Няма кой да ме бие, освен Бойко, но на него го му пускам, защото иначе се сърди, когато загуби. Все пак е човекът, който бие дузпи, докато не вкара.

11:37 ч.
Вече трета седмица Бойко лъже, че ще ме картотекира във Витоша Бистрица. Казах му, че мога да играя като централен защитник. Искал да мине балотажът и ако не станат работите както ги мислим, щели сме да видим. Добре, Бойче, да видим!

12:11 ч.
Време е за обяд. Всички ядат салати и супи. Аз си поръчвам голяма Сунгурларска, четири нервозни кюфтета с лютеница, комат хляб, четири тулумбички и нещо за ядене. Един бъдещ президент трябва да си тежи на мястото.

17:28 ч.
Имам час при фризьора на Цветан Цветанов. Пита ме: „Нещо ново като за изборите?”. „Не, – казвам – пак на паница.”

22:51 ч.
С Корнелия Нинова сме приятелки, но Бойко не знае. Тази вечер ще се разходим с нея около „Лъвов мост”. Корнелчето ми каза, че чула, че там се навъртали изнасилвачи.

02:11 ч.
Вече няколко часа обикаляме Лъвов мост в търсене на тия изнасилвачи. Корнелия нещо не е разбрала…

Петък

6:30 ч.
Ставам рано, защото трябва да пътувам за село, където ще бия плоча. Налага се това да свърша сама, мъжът ми имал друга работа. Не мога да го чакам изобщо. Ако трябва и кран ше карам, свикнала съм да се оправям сама.

7:23 ч.
Пътувам за село и пия бира. Пенливата течност ме ободрява повече от едно топло кафе.

8:44 ч.
Ще спра на първата бензиностанция, защото ще ми се пръсне мехурът от тази бира. По радиото свири “Цъфнал герб, цъфнал герб, цъфнал та вързал”.

9:05 ч.
Ебаси майката! Засякох се с конкурента ми Румен Радев в мъжката тоалетна на Лукойла на Ботевград. От това, което успях да зърна от моя писоар, мога с облекчение да кажа, че не вярвам Румбата да може да вдигне самолета. Пожелаваме си късмет и се оттеглям бързо без да си подаваме ръце.

14:58 ч.
Плочата е готова, нацепих и дърва, подредих ги – 5 кубика, нищо работа. Дори имах време да затворя няколко буркана с печени чушки. Отивам да видя съселяните.

15:32 ч.
Тъпа работа, никой не забеляза новата ми прическа, въпреки че хората в селото ми се зарадваха, особено учителя ми по физическо от едно време.

“Ех, Цецке, каква порасна! А спомняш ли си времето, когато биеше момчетата в междучасията? А помниш ли как в салона само ти успяваше да хвърлиш медицинска топка? Браво, браво!”, казва ми през сълзи другарят Иванов.

16:44 ч.
Прибирам се към София, защото имам час по английски. Ще го уча, защото Бойко ми гарантира, че ще спечеля на балотажа, а езиците били импортант. Целта е да се импруувна поне колкото Бареков.

18:00 ч.
„Хелоу, май-нейм-ис-Цецка. Ай-ем-дъ-ню президент-оф-Бългерия“, ми повтаря бавно учителката, но нещо ме дразни – „Нау рипийд“. Нищо не вдявам. Аз съм човек на действията, тези езици не са за мен.

18:33 ч.
Напускам бясна стаята. Не мога повече да си кривя езика с този английски. Хормоните ми бушуват и решавам да отида на фитнес да изпусна парата. Чувала съм, че това помага на нервната система.

19:15 ч.
Влизам в залата, а всички ме гледат с някакъв страх. Май не трябваше да слагам това черно клинче. Събирам погледите на всички на лежанката, където още на загрявката правя 10-ка на 140. Втората серия вдигам на 180, а при третата лостът се чупи. Боли ме кура, ебете си майката.

20:46 ч.
„Ако не гласувате за мен, ще спра производството на всички хранителни добавки, включително и тези в чужбина. Ще видите протеин и магнезий на путкинден“, с този призив си тръгвам от залата. Чувствам се много силна. На балотажа ще размажа това пилотче.

Кефи ли те?

Първенството по копаене на гробове има своя победител

Политика, мистерия и убийства във филмовите ни предложения за уикенда