in ,

Близо половината жени не харесват мъже с бръснати крака

Близо половината жени не харесват мъже с бръснати крака

Независимо дали го признават или не, Цецките имат списък с качества и физически характеристики, които трябва да притежава потенциалният им ръгач, брато. Жените не биха имали нищо против възлюбеният им да е хубавец, забавен, умен и да чете Брато.бг. Резултатите от ново проучване обаче показват, че близо половината от представителките на нежния пол не биха желали да се обвържат с мъж, който си бръсне краката.

Участничките в анкетата, направена от сайта “Уиминс хелт”, е трябвало да отговорят на въпроса как гледат на представители на силния пол, които обезкосмяват краката си. Близо половината от анкетираните дами – 49,3 процента, са отговорили, че изпълняван от мъже, този ритуал им се струва странен, както и братоците не трябва да посягат на космите на краката си.

Други 28,5 процента от участничките в допитването са споделили, че не харесват мъже с бръснати крака, но оценяват старанието им да се поддържат в спретнат вид. Само 22,2 процента от анкетираните дами са казали, че е “страхотно” мъжете да шлеват космаците на краката и че харесват представители на силния пол, които се обезкосмяват.

Кефи ли те?

Пръдня на скункс ще пази велосипедите от айдуци

Във Венецуела папагалите заместват гълъбите