in ,

Купуваш от магазина вино с марихуана и забравяш за ядовете

merry
Петъчно ни е, брато. Ясно е, че днес ще разпускаме, както само ние си знаем. У нас вариантите са три – наркотици, алкохол или леки жени. Може да звучи малко тъжно, но това са фактите. Третият вариант винаги е за предпочитане, но не са изключени и комбинации.

Стане ли въпрос за наркотици, брато си имаме принципи – само и единствено марихуана и то с лечебна цел. Нищо друго! Сериозни сме. За леките жени нямаме предпочитания, може да са грозни и дебели.

Сега в САЩ се готвят да пуснат на пазара вино с марихуана. Тъпото е, че освен, че е зад Океана, екстрата ще се предлага единствено в Калифорния. Не сме свършили – бутилката с екстрат, който те кара да се чувснваш като Обеликс след глътка от вълшебния елексир, ще се дава срещу документ, разрешаващ употребата на марихуана с лечебна цел.

Последната лоша вест – виното със зелена магия струва 140 долара и нито цент по-малко. Именно поради всички тези причини, много скоро ще си налеем съвсем стандартно домашно вино, а след това плавно ще преминем на ракия. Наздраве!

Кефи ли те?

ПЕТЪК Е: Сръбско и рап в едно (ВИДЕО)

Кюрдските бойци ползват коли като от филма “Лудия Макс” срещу ИДИЛ