in

От биографията на Варди: Как нападателят се лекувал с водка и бонбони

jamie-vardy-on-record-equalling
Нападателят на Лестър Джейми Варди е голям, брато. Това е човекът, който допреди няколко години работеше в завод, а сега не си знае парите, шампион на Англия е и е национал на родината си.

Тези и още много причини убедиха играча да издаде автобиография за живота му през трудните години. В книгата, която чакаме с интерес на българския пазар, звездата на Лестър разкрива как преди години се е възстановявал от контузии, тъпчейки се с водка и шарени бонбонки от типа “Бонибон”.

“Веднъж имах кървяща рана на крака, но ми трябваше цял век да се възстановя. През това време си стоях вкъщи с трилитрова бутилка водка. Сипвах си в голяма чаша от нея и я допълвах с цветни бонбонки. Слагах толкова много от тях, че накрая алкохолът имаше сладък вкус и можех да изпия много от него.”

“Когато ми беше скучно у дома, постоянно се наливах по този начин. Веднъж говорих с физиотерапевта за това и той ми каза, че ми пречело на възстановяването. Обясни ми как алкохолът пречи на процеса на заздравяване и това беше обеца на ухото ми”, обяснява Варди с книгата си.

Кефи ли те?

Размерът има значение! Китай построи най-големия асансьор за кораби (ВИДЕО)

Нов азиатски хит конкурира “Gangnam Style” (ВИДЕО)