in

Нънийтън Таун връща Петров на терена

Stan
Голямото сърце Стилиян Петров е пред завръщане във футбола, брато. След като Роберто ди Матео отказа да го задържи в Астън Вила, сега желание да го привлече в редиците си има скромния тим на  Нънийтън Таун. Отборът се подвизава в местните конференции, което е нещо като нашите “А” окръжни, но на много, много по-високо ниво.

Желанието на ръководството на клуба е Стилиян Петров да бъде играещ треньор. Не бъркай мениджър с треньор, брато, в Англия е по-различно. Петров ще помага на мениджъра на тима Кевин Уилсън в тренировъчния процес, но също така ще взима участие в срещите от конференцията.

Отборът се подвизава в местната северна лига и след 12 кръга е на 16-та позиция с 11 точки.
Самият Петров бе близо до завъръщане в игра за Астън Вила през лятото, но мениджърът Роберто ди Матео взе решение да не разчита на 37-годишната легенда на клуба.

Стадионът

15

667 души изгледаха последния двубой на Нънийтън срещу Кидерминстър от местния шампионат. Средната посещаемост на тима е 729 души през настоящата кампания, докато местния съперник “Стокпорт” се радва на 2690 души.

Играчи

ntfc_home_kit

Бившият нападател на Астън Вила Марлон Херууд се подвизаваше до миналия сезон в тима. В крайна сметка той се е отказал окончателно от футбола, за да има повече време за личния си бизнес. В момента в отбора се подвизава таранът Арън Уилямс, който под наем от Питърбъро. Бившият футболист на Ковънтри Били Даниелс също е в отбора.

Дебют

nuneaton_town_crest

Стан може да направи своя дебют за новия си отбор на 8-и октомври в срещата с Кързън на “Лайбръри Уей”. Преди това тимът ще изиграе приятелски мач със Солихъл Моорс и там Петров може да направи неофициален дебют за  Нънийтън Таун.

Кефи ли те?

Гениално! Отвори бар за избиване на махмурлук

Фермер боядиса овцете си в оранжево, за да ги предпази от айдуци