in ,

Рогоносец отряза пениса на любовника на жена му

landscape-1443631445-screen-shot-2015-09-30-at-124351-pm
В какви времена живеем само, брато, не е истина. Иска ни се да кажем, че не всички жени са леки, но имаме много причини да не го направим. Нали, Петканов?

Една от тях ни отвежда в далечна Азия, където виетнамец сгащи жена си в изневяра, а това доведе до отрязан член, собственост на любовника. Пострадалият вече се възстановява след операция, но все още не е ясно дали отново ще вдига самолета и колко дълго ще продължават полетите.

“Състоянието на пациента е стабилно, но ще трябва да минат няколко дни, преди да сме наясно дали пришитият орган ще възстанови функциите си”, казва за в. “Тан Ниен” д-р Нгуен Ван Донг от Многопрофилната болница в провинция Бак Жианг.

Извършител на крайното деяние е 29-годишният Нгуен Ван Хуан, известен сред местните с прозвището Ро Го Носец. След като отрязал половия атрибут, той го изхвърлил без другите да разберат къде. В крайна сметка органът бил намерен два часа по-късно на 200 метра от хотела, след като роднини на жертвата убедили Хуан да разкрие местонахождението на отрязания атрибут.

Та, толкова с нашата история. Да не си мисли Даниел Петканов, че е единственият. Няма такова нещо. Ние самите не сме сигурни доколко нашите Цецки в момента са на кафе с приятелки или ги шият като маратонки в китайски цех.

Кефи ли те?

Трепере ни душата в очакване на новият филм с Матю Макконъхи (ТРЕЙЛЪР)

Голям: Мъж влезе в затвора, за да не стои при жена си