in , ,

Морски битки и гладиаторска надпревара в “Бен-Хур” (ВИДЕО)

Морски битки и гладиаторска надпревара в "Бен-Хур" (ВИДЕО)

Епичната сага “Бен-Хур” идва в кината на 19 август на 3D, IMAX 3D и 4DX, брато. Филмът на всеизвестния със своите екшън блокбъстъри режисьор Тимур Бекмамбетов разказва историята на двама братя, обърнали се един срещу друг, и на борбата на един роб срещу най-великата империя – Римската.

Новият трейлър разкрива още екшън сцени и кадри, които ще ни държат в напрежение до последно. Подготовката за една от най-епичната сцени в историята – надпреварата с колесници на арената, е отнела повече от 12 седмици тренировки и 32 снимачни дни.

Юда Бен-Хур (Джак Хюстън, “Аве, Цезаре!”, “Американска схема”) е принц, несправедливо обвинен в измяна от осиновения си брат Месала (Тоби Кебъл, “Warcraft: Началото”, “Зората на планетата на маймуните”), който е офицер от римската армия. Бен-Хур е лишен от всичките си титли и разделен от семейството и любимата си (Назанин Бониади, “Вътрешна сигурност”, “Скандал”), като е изпратен в робство. След години заточение по море Юда се завръща в родината си, за да търси отмъщение, но намира изкупление. Филмът е екранизация на литературната класика на Лу Уолъс за Бен-Хур, публикувана за първи път през 1880. В ролите ще видим още Морган Фрийман и Родриго Санторо.

Кефи ли те?

Легендата Тоти: Футболът се промени много, сега всичко е бизнес, а не страст

Мляко от хлебарка – новата суперхрана (ВИДЕО)