in ,

Чудо: Полицай написа акт на себе си и го плати

Norwegian_Police_Boat-635x357
О`ЧУДО! Следващите редова ще ти прозвучат като някаква много тъпа шега, брато, но в действителност всичко това е истина. Норвежки полицай, само не казвай, че си си помислил, че е от България?, си състави акт за нарушение на себе си.

Въпросният униформен се казва Арне Ставнес и спокойно може да кандидатства за единствения с подобно дело. Той се появи в списанието “Верденс ганг” как патрулира с моторница в близост до остров Ютьоя.
Снимката на Ставнес предизвика серия от коментари сред читателите, тъй като според правилата в страната патрулиращият полицай е трябвало задължително да носи спасителна жилетка. На въпросния фотос той е без такава, брато! Смятай за какви проблеми говорим.

Това е принудило съвестният полицай да публикува копие на акта, който сам си съставил, и платения фиш на стойност 500 крони или 53 евро, за това че не е ползвал спасителна жилетка. Според местни анкети около 80 % от норвежците имат пълно доверие на полицията, въпреки някои пропуски, регистрирани по време на терористичния акт на Брайвик. У нас нещата стоят много различно и дори и това да се случи знаем как въпросния полицай ще си избие глобата.

Кефи ли те?

Перуанци копираха дузпата на Меси и Неймар, но нещата се объркаха (ВИДЕО)

Татко Спенс пусна собствена марка листчета за пушене