in , ,

Някой постави очила на земята в галерия, всички се хванаха на въдицата (СНИМКИ)

12
Хората, които се взират в картини са съмнителни хора, брато. Не виждаме кое му е интересно да гледаш един и същи пейзаж с минути, а дори и часове. Верно, че ние правим същото с “А” група – гледаме я с години, а нищо не се променя.

Както и да е, другата ни беше идеята – 17 годишен успя да направи за смях всички онези “естети”, които се правят, че разбират какво е имал предвид автора, когато гледат творбата му. За целта Ти Джей поставил очила на пода в галерия в Сан Франциско. Творението видимо допаднало на посетителите, които започнали да залягат по земята, за да снимат изкуството в кавички.

Въпреки успеха на шегата, Ти Джей каза пред Бъзфийд, че тя не трябва да се възприема като осъждане на модерното изкуство. “Съгласен съм, че модерното изкуство понякога може да е като шега. Изкуството обаче е начин да изразяваме креативността си. Някои могат да го интерпретират като шега, но други откриват в него голямо духовно съдържание. В крайна сметка за мен това е удоволствие за широко скроените хора с въображение.”

art-gallery-glasses-prank-tj-khayatan-9
art-gallery-glasses-prank-tj-khayatan-4
art-gallery-glasses-prank-tj-khayatan-3
art-gallery-glasses-prank-tj-khayatan-2

Кефи ли те?

Направиха водка от мъглата на Сан Франциско

Чоло се връща там, където тичаше и се бореше като лъв