in ,

Football Manager: Лестър ще е шампион, Нюкасъл изпада

Football Manager 2016 – Често задавани въпроси
Тежки дни настанаха във Висшата лига, брато. Лестър загуби ценни точки в битката за титлата, борбата за топ 4 е ожесточена, а при изпадащите е още по-сериозно положението.

Колегите от Football Manager решиха да разплетат възела, макар и виртуално, и да представят крайното класиране според симулатора, на който сме играли дни и нощи.

Титлата

Лестър ще е шампион с 82 точки след победи над Суонзи, Манчестър Юнайтед и Челси. Преследвачът Тотнъм ще остане втори, въпреки успехите срещу Уест Бромич, Челси, Саутхямтън. В последния кръг “шпорите” ще се издънят срещу Нюкасъл, оставайки на 4 точки зад “лисиците”.

Топ 4 ще бъде допълнен от Арсенал и Манчестър, но Сити, а не Юнайтед.

Изпадащите

Големият губещ се казва Нюкасъл. Според анализаторите от Football Manager, тимът на Рафаел Бенвитес ще изпадне за сметка на големия съперник Съндърланд. Бързаме да успокоим феновете на “свраките”, които имат фенклуб у нас, че това са само хипотези. Пак според любимата ни игра, “черно-белите” ще съберат 34 точки след успех над Астън Вила и равенства с Кристъл Палас и Тотнъм. В същото време победи над Уотфорд и Стоук ще запази мястото на “черните котки” в елита. Норич и Астън Вила са другите два отбора, които ще ритат в Чемпиъншип от следващия сезон.

Лига Европа

За финал ще ти покажем и какво се очаква да се случи между пето и седмо място. Силите (и качествата) на Луис ван Гаал ще стигнат само до петото място за Юнайтед. Шести остава Ливърпул, а коравият тим на Уест Хем ще се задоволи със седмата позиция.

Кефи ли те?

Той направи задно салто над кола от Формула Е (ВИДЕО)

ПЕТЪК Е: Поздрав с песента, от която ще ти стане (ВИДЕО)