in , ,

Три-пенисов алкохол и други пиячки, които едва ли си пробвал

Снимка: nationalgeographic.com

Живота си сме пили всякакви алкохоли, брато. Пробвали сме, къде по желание, къде без да знаем и много спиртове. Преди година водката в дискотека в Студентски град беше 50 стотинки, макар че обонянието ни гарантираше, че течността няма нищо с водка, а по-скоро с медицински спирт. Пробвали сме одеколон, а един приятел все още се хвали, че вдигнал антифриз по погрешка. Няма значение дали е вярно или не, защото следващите 5 питиета не си ги пил със сигурност, брато. Ние също.

Вино с бебета мишки

babymicewinetaketwofoodbeast

Този тип вино е направен от “бейби” мишки и има вкус на суров бензин. За да се приготви, трябва да се набави една или повече новородени мишки или да се вземат, докато още са в зародиш и да се сложат в бутилка с оризово вино. Съхранява се в тъмно и сухо място и е необходимо да отлежи около година, преди да се консумира. Традиционна напитка е в Китай и Корея.

Бира от катерица

Три-пенисов алкохол и други пиячки, които едва ли си пробвал

Това е най-силното алкохолно питие в света и произлиза от вътрешността на препарирана катерица. Този вид бира съдържа 55% алкохол и струва 765$ долара.

Вино от гущери

Три-пенисов алкохол и други пиячки, които едва ли си пробвал

Много популярно в Китай и Виетнам, брато. За приготвянето му се използват гекони (малки до средно големи гущери) и се поставят в бутилка с оризово вино или уиски. Там престояват между 1 месец и 1 година. Има вкус на бренди и се смята, че има няколко здравословни ползи, подобрява зрението и предпазва консуматорите от зли духове. Намира се в ресторанти, магазини за сувенири и супермаркети в Китай и Виетнам.

Вино от змии

Три-пенисов алкохол и други пиячки, които едва ли си пробвал

За направата на това питие се използва оризово вино и мъртви, отровни, ферментирали змии, като кобри. Има два начина да се консумира – единият е смесване на змийски телесни течности (напр. кръв) с алкохол и се пие като шот, а при другия влечугите се поставят за няколко месеца в бутилка с оризово вино. За алкохолното “удоволствие” се предполага, че притежава много полезни свойства и лекува косопад. Необичайното вино е популярно в много страни, сред които Китай и Виетнам.

Алкохол с три пениса

Три-пенисов алкохол и други пиячки, които едва ли си пробвал

Има много странни комбинации, използвани в създаването на алкохолни напитки, но т.нар. Tezhi Sanbian Jiu (Три-пенисов алкохол), е вероятно най-смахнатото. Създава се от сваряването на оризово вино заедно с три вида пениси – от куче, елен и тюлен. Вярва се, че напитки с животински пениси могат да стимулират мъжката издръжливост.

Кефи ли те?

“Apple” дава 3 години живот на “iPhone”-ите и “iPad”-ите

Фен на Юнайтед заспа по време на мач на „Олд Трафорд” (ВИДЕО)