in

Коби Брайънт вкара 60 точки в последния си мач (ВИДЕО)

Коби Брайънт изигра последния си мач, брато. Той извее Лос Анджелис Лейкърс до победа над Юта със 101:96 и реализирайки (ВНИМАНИЕ) 60 точки, напук на 37-годишната си възраст! Коби игра 42 минути и за радост на препълнените трибуни на “Стейпълс Сентър” неведнъж показа нотки на онази убийствена гениалност, която години наред отчайваше съперниците.

Всички играчи на “езерняците” бяха взели присърце указанията на треньора Байрън Скот, който преди двубоя заяви, че указанията му няма да бъдат никак сложни – “Давайте топката на Коби!”.

Това бе първи мач с 50 или повече точки за легендата от февруари 2009 година насам, а Лейкърс успяха да заличат изоставане от 15 точки, за да изпратят един от най-великите си играчи с победа.

Брайънт каза „край“ на зашеметяващата си 20-годишна кариера, в която успя да спечели пет шампионски титли, 18 пъти бе избиран за участие в мача на звездите. Коби се превърна в едва петият баскетболист в историята на НБА, който участва в цели 20 сезона и първият, който го прави, защитавайки цветовете на един отбор.


Респект, брато!

Кефи ли те?

Тримата тенори в българския муай тай се пускат за „Купа Варна”

Петелът Алис Купър, който свири на китара