in

Тримата тенори в българския муай тай се пускат за „Купа Варна”

12986507_10206586681291058_625398174_o
Страхотни новини за любителите на бойните спортове, които ще присъстват на първия официален отворен шампионат по кикбокс и муай тай “КУПА ВАРНА”. Той ще се проведе на 16.04.2016г. от 11:00ч. в морската ни столица. Зареди адреса ул. “Никола Й. Вапцаров” № 9 в навигацията си и тя ще те отведе директно в спортната зала “Христо Борисов”.

На официалното откриване, което ще започне точно в 12:00часа, са поканени нашите трима Световни шампиони по муай тай Димитър Илиев, Кристиян Димитров и Милен Маринов, които преди броени дни се върнаха от най-големия Световен форум проведен в гр. Банкок Кралство Тайланд със златните отличия.

Всеки един от тях ще бъде представен с цялата си спортна история и постигнатите успехи на Европейско и Световно ниво. Тримата тенори в българския муай тай вече приеха официално отправената лична покана от организатора Галин Димов, който е председател на клуба домакин Вокил и потвърдиха своето присъствие.

На състезанието ще присъства и Владимир Вълев – Питбула, който е обявен за номер едно на планетата през 2013г. Трикратен Световен и Европейски шампион по кикбокс и участник в предстоящата гала ULTIMATE PRO FIGHT 5. В екип с Краси Кирилов Влади ще бъде наставник на състезателите от спортен клуб Боил гр. Варна. За самото откриване на шампионата е поканен господин Коста Базитов – заместник кмет на Община Варна, който е ресорен отговорник и за дирекция “Спорт” . Поканени са и директора на дирекция “Спорт” Кристиан Димитров, както и целия спортен отдел към Община Варна без чиято помощ осъществяването на това прекрасно събитие би била невъзможна.

Кефи ли те?

Памела, Чарли Шийн и още пиянски снимки на известни личности

Коби Брайънт вкара 60 точки в последния си мач (ВИДЕО)