in , ,

Instagram доказа, че не всичко ново е хубаво

instagram-logo

Стоим вкъщи и ровим в профила на Brato.bg в Instagram, брато. Там фенките ни се лепят като на Джорджано в дискотека – една след друга. Решаваме, че е време все пак да проверим какво се случва и в личния ни профил в програмата за споделяне на снимки. Прецакала ли се е някоя Цецка да ни последва или поне да ни хареса последната снимка – селфи от тоалетната в мола. Цъ!

Тук някъде удряме греда. Пичовете от Instagram са направили куп промени в дизайна на приложението. Хубаво ама има един голям пропуск. Не можем да излезем от приложението, за да влезем с другия профил. Пращаме три съобщения за съпорт, в които пишем „Екскюзми, сър, уеър ис дъ лог аут бътън?“. Няма отговор.

Препотяваме се няколко пъти, защото предполагаме, че грешката е в нас и не можем да видим бутона. В действителност такъв няма. Покрай промените инженерите са изпуснали да го добавят. Сега чакаме. Ако и ти имаш същия проблем, можеш да влезеш през компютъра и да си смениш паролата, за да те изхвърлят от приложението на телефона. Ние не бързаме, но все пак си вадим изводите – не всичко ново и модернизирано е хубаво.

Кефи ли те?

Гошо от Почивка възпя и Григор Димитров, мейн (ВИДЕО)

Поляци произвеждат вагинална бира с бактерия от чешка манекенка