Преподавателят, който кара ученичките да сънуват мокри сънища

image
Това е Пиетро Бозели, брато. Преподавател по математика и отскоро модел на Армани. Може да умножава и дели, да извършва действия в скобите и да подмокря ученичките. Последното не е лъжа. Негови снимки се превърнаха в хит в  лондонския Юнивърсити колидж, където младите му фенки оцениха повече външността му, отколкото математическия му ум.

Голямата манеия в учебното заведение там е да се разменят снимки на Бозели по време на часовете, а в последствие това се разпространи и по социалните мрежи. Роденият в Италия учител, който е е едва на 27-години, бе включен в състезанието “най-секси учител на света”, което спечели.

Тайната на своя мъжки чар Пиетро обяснява със стриктната диета, която спазва. Той винаги бил мечтал да стане манекен, но за по-сигурно заложил на академична кариера и се дипломирал като инженер по механика в лондонския Юнивърсити колидж. Бозели подписа договор с “Армани”. Той има 900 хиляди последователи в Инстаграм и често е сравняван за външния си вид с Дейвид Бекъм.

Ние от своя страна винаги ще помним една наша учителка по музика, която искахме да ни свири долно до, но за съжаление вързахме само 3-ка. Оценката, брато, не нещо друго.

Pietro-Boselli3a

Leave a Reply

Your email address will not be published.