in

Бивша по*но звезда ще съветва спортисти за ковренски номера

Lisa-Ann-2
Бившата звезда в по*ното Лиза Анн има нов бизнес, брато. Тя ще обслужва спортисти, но това няма да става орално. 43-годишната пищна красавица ще бъде съветник на баскетболистите от НБА, за да ги предпази от изнудване.

Тя е наясно, че спортистите от този бранш постоянно са на мушка на златотърсачки, които се чудят как да заработят някой друг лев (долар).

“Чувала съм как момичета си говорят, че се уверяват предварително, че даденият баскетболист има жена или е във връзка, преди да го отведат в хотелската стая. Веднъж, след като се доберат то дам, те се възползват от момента и правят снимки на личната му карта и кредитните карти, за да го изнудват. Знам за момичета, които се хвалят, че спортисти им плащат наема и сметките само и само, за да си мълчат”, обясни Лиза.

“Моите лични взаимоотношения със спортисти започна още, когато бях млада. В началото на 90-те години, те можеха да влязат в стриптийз клубове съвсем спокойно. Гледах как всичко се променя, когато Майк Тайсън влезе в затвора. Когато това се случи, всичко преминава в нелегалност”, допълни тя.

Сега разбираш ли колко са хитри жените, брато, и защо трябва да бъдем по-солидарни един към друг?

Кефи ли те?

Миниатюрната ЖП атракция в горите на Бостън

Те карат скейтборд с пръсти (ИЗУМИТЕЛНО ВИДЕО)