“Котето е болно” и още фрази, които жените използват, когато са в цикъл

fun_pics_for_adults_32
Прочетохме едно проучване, брато, след което отправихме запитване до нашите читателки. Интересното бе, че колкото ни отговаряха Цецките, толкова и представителните на силния пол, което малко ни озадачи. Всичко това бе наложително, след като разбрахме, че жените използват близо 5000 евфемизма за менструацията.

“Дойдоха бояджиите”, “седмицата на акулите”, “Блъди Мери” са само някои от използваните фрази, с които жените се опитват да намалят неудобството, когато стане време да се обясняват. Много от тях пък се притесняват да обсъждат това и изобщо не коментират темата на работа и с приятелки на по чаша ЧЕРВЕНО вино. За нас мъжете този период също е изпълнен с много притеснения, защото тогава сме виновни за абсолютно всичко. АБСОЛЮТНО! ВСИЧКО! Ние също намираме темата за малко крайна, но въпреки това ни бе интересно да видим какво е кодовото име за цикъл.

ogun

Топ отговорът дойде от Дебелата Бърта и Димитър Атанасов, които признават, че една истинска жена, не казва, че е неразположена, а че е дошла френската седмица. Другите използвани фрази са “Котето е болно”, “Кървав спорт”, “червената планета”, “гости от червен бряг”, “Седнала съм на доматите”, “Кранчето тече”, “Спукан ми е бойлерът” и култовото “Обади се след 3-4 дни”, което честно казано е и най-удачният вариант.

Монетата винаги има две страни, а това се доказа и когато станахме свидетели и на коментари от рода на “Истинският рицар не се страхува от малко кръв по меча” и “един истински пират няма страх от Червено море”.

ogun2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *