Най-тънкият презерватив в света

5329738123_4164452cc7_o
Рядко правим секс с презерватив, брато. Държим да ти споделим този факт, защото те чувстваме близък, а и сме сигурни, че всички Цецки, които ни четат, се интересуват от тази малка лубрикантова подробност. Е, вече знаеш. И все пак, когато ни се наложи да отскочим до аптеката, винаги гледаме да вземем такива, които са максимално тънки, за да се насладим на момента, а не все едно ближем близалка през буркан. Оглеждаме обстойно кутийката, но ако има някой след нас на опашката ни се налага първо да купим евкалиптови бонбони за кашлица, за да смекчим неловката ситуация.

Едва сега научихме кои са най-тънките презервативи в действителност. Изненадващо или не, но те идват от Китай. Местната марка “Аони” са рекордьори по този показател с дебелина от едва 0.0036 милиметра. Нещо повече – азиатците заведоха дело срещу японска фирма преди година, тъй като вторите започнаха да рекламират своя продукт като най-тънките в света. В последствие се оказа, че от Окамато” изостават от своите комшии с пропорции от 0.0038 милиметра.

След заведеното дело през месец април 2015 г., японците били принудени да заплатят символичната сума от 1 юан обезщетение заради подвеждащата реклама. От “Аони” пускат на пазара годишно около 200 милиона презерватива, които се продават главно в Китай, и за тях било важно именно те да носят тази титла.

Сега, брато, след като вече знаем този факт, си даваме сметка за някои китайски аномалии като например броя на населението. Нашият съвет е китайците да не гонят рекорди, а да правят по-читави презервативи, за да не се размножават с такива темпове. Просто съвет, пичове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *