in

Даваме ти 5 мача и на 14-ти празнуваш Св. Валентин и Трифон Зарезан в едно

Прогнозите на Брато.бг: Лудогорец бие и с медицинска топка, Асеновец удря Спартак (Пд)
Събуждаме се с леко крива физиономия и веднага осъзнаваме, че снощи е бил петък, брато. Хващаме една бира за ушите и сядаме пред компютъра, за да мисим мачовете за уикенда. Снощи сме изпили всичко и днес е ден за размисъл – откъде да изкараме кинти. Нямаме голям избор, така че анализираме формата на отборите от Западна Европа, интересуваме се кой е контузен и кой не и се съветваме с по-трезви от нас. Крайната цел е една – ПЕЧАЛБА. Правим молебен за печеливш фиш като отправяме молитва към повелителят на “черното тото” Коце Маца да не попадаме на съмнителни мачове. В едно сме сигурни – няма да пипаме отбори като Валенсия, Ливърпул и Интер, защото напоследък ни занулиха. Виж на кои срещи се спряхме:

Кристъл Палас – Уотфорд

Каквото и да си говорим, тук става въпрос за типичен английски сблъсък между два равностойни отбора. Ние обаче виждаме излизане от кризата за лондончани, които са в серия от 5 мача без успех във Висшата лига. Сега срещу тях e новакът Уотфорд, който от своя страна е една от приятните изненади. Палас ще може да разчита на Конър Уикъм, който се завръща след наказание, както и старата хиена Емануел Адебайор.

Прогноза: 1 

Коефициент: 2.4

Ювентус – Наполи

Двата най-силно представящи се отбора в Серия А през 2016 г. се изправят един срещу друг. Лидерът гостува в Торино в опит да спре победната серия на “старата госпожа”, която към днешна дата възлиза на 13 поредни успеха. Именно това ни кара да не се наемаме с конкретна прогноза като знак, въпреки че шестото ни чувство казва единица. Бихме заложили на гол/гол, което стъпва на 1.57. За да затвърдим това наше предвиждане ще споменем само, че двамата най-резултатни играча в Италия Пауло Дибала и Гонзало Игуаин се изправят един срещу друг.

Прогноза: Гол/гол

Коефициент: 1.57

Съндърланд – Манчестър Юнайтед

На Луис ван Гаал му пече на гъзарете, тъй като слуховете, че ще бъде сменен от Жозе Моуриньо все повече се засилват. Холандецът е зъл на пинчер и иска да забави този процес, а това означава, че Юнайтед трябва да печели колкото се може повече. “Червените дяволи” са пети в таблицата и се нуждаят от задължителна победа над закъсалия го Съндарланд, за да скасят дистанцията с лидерите. Тимовете от Топ 4 се изправят един срещу друг в този кръг и някои от тях ще загубят точки, което прави гостуването на Юнайтед в графата задължителни победи.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.75

Челси – Нюкасъл

В последните 5 мача “сините” от Лондон нямат загуба, но и едва 1 победа, която дойде над Арсенал. Нюкасъл е на точка от изпадащите и двубоят би трябвало да бъде оспорван, но все пак Челси ще запише сигурна победа.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.45

ПСЖ – Лил

Във Франция няма кой да спре Златан и компания. ПСЖ са първи с 69 точки и с цели 24 пред втория Монако. Въпреки своята преднина, шампионите не се подпичкват и чегарат наред. Лил са на 15-о място и ще паднат в този мач. Кълнем се в носа на Ибрахимович!

Прогноза: 1
Коефициент: 1.35

Кефи ли те?

Оракулът на Brato: Ще четеш нова книга за Хари Потър през лятото

В Южна Корея честват Свети Валентин всеки месец и още факти за празника