Липсата на чок-чок уврежда жената

Липсата на чок-чок уврежда жената

Ние сме мъжки сайт, брато, но ни вълнува какво се случва и с нашите любими женки. Обичаме си ги, а още повече ни е кеф да си ги дундуркаме на коленце.

В този ред на мисли попаднахме на интересна статистика, която плаши. С редовен полов живот могат да се похвалят 45% от Цецките в западните страни. При други 30% сексът е периодичен, а при останалите той или липсва или се случва крайно рядко. Сакън!

В същото време “белите престилки” уверяват, че здравето на жената се уврежда от липсата на секс – както от физиологическа, така и от психологическа гледна точка.

Смята се, че на една половозряла жена е необходим от 2 до 5 пъти чок-чок седмично. Отрицателните последици от липсата на редовен сексуален живот се появяват още на 2-3 месец от “интимните пости”. Жената става избухлива, раздразнителна, не мие чиниите, натиска на сладолед и картофени пюрета, без повод може да повиши глас, да ревне, кресне и пръцне от ярост.

И както казват в рекламите, това не е всичко! Липсата на секс особено отчетливо избива върху външността на жената – започва да се увреждат кожата и косите, по-бързо се появяват първите признаци на стареене. А при дълга липса на секс жената може да развие и сериозни болести на половата система, твърдят гинеколозите, които са ни първи приятели и им вярваме на всяка казана от тях дума.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *