in , , ,

Градът, в който нито една кола не работи (СНИМКИ)

old_car_city_03
Обичаме да те развеждаме из най-различни точки по света, брато, които се открояват от останалите места. Този път сме избрали нещо по-различно, което ще се хареса на авто маниаците. Добре дошъл в Old Car City, където нито една кола не пали.

Местността се намира в САЩ за съжаление и по-точно на няколко километра от Атланта, щата Джорджия. Там са изоставени над 4000 класически автомобила, които са намерили своя вечен пристан.

Ако трябва да бъдем честни, Old Car City е нещо като музей, разположен на 32 декара и е собственост на Уолтър Дийн Люис. Неговите родители започват този бизнес през далечната 1931 г., където продавали части за коли. През 70-те години те имали едва 40 автомобила в своя парк, но ето че няколко десетилетия по-късно колекцията на сем. Люис разполага с над 4000 развалени, но класически автомобила.

Сега, старият Уолтър е прекратил дейността си с авточастите и разчита на приходи, които идват под формата на такса за вход. Посетителите плащат по 15 долара, а фотографите по 25. Бизнес, какво да го правиш. Самият Уолтър признава, че 95 % от неговите клиенти са именно фотографи. Време е и ти да се разходиш из този странен град, но с една подробност, ще ти спестим 15 долара.

old_car_city_01
old_car_city_02
old_car_city_19
old_car_city_17
old_car_city_15
old_car_city_10 old_car_city_13
old_car_city_05
old_car_city_12
old_car_city_06
old_car_city_07

Кефи ли те?

Даваме ти два фиша с по коефициент 10 за футболния уикенд

Фюри сложи край на ерата “Кличко” със собствените му ръкавици (ЦЕЛИЯТ МАЧ)