Тя е ММА боец, но гърдите й пречат да се бие (НЕ СНИМКИ, А МЕД)

Brye-Anne-Russillo-620x330
Цецке, молим те най-искрено, не чети следващите редове. Обичаме те, но имаме нужда от някое ново преживяване. Например да се бием в клетка с Анн Русило, която е ММА боец, колкото и да ни е трудно да повярваме, че подобно котенце може да прави такива свирепи неща. Искаме да ни тръшне на тепиха, да не качи върху нас и да ни задуши с големите си…очи, докато ние й правим “моторница”.

Въпросната Анн има един голям проблем, тя не може да сваля килограми, защото по нейни думи “гърдите й тежат 5 кг”, което й пречи да влезе в по-ниска категория. Пак според нея, циците й са “наднормено тегло”, но ние далеч не смятаме така.

“Не можах да отслабна и това е. Само гърдите ми са около 5 килограма. Ако можех да ги махна и да се състезавам, щеше да е супер. Ще трябва да се бия в по-горната категория, но ще докажа, че не съм само красиво момиче, а имам данни за ММА боец”, обясни прелестната Анн.

Нашият съвет към Анн е да не разваля това, което е дар от Бог и да продължава със същата страст да се бори в живота. По-банално не можахме да го измислим, брато.

brye_anne_russilloo_04
brye_anne_russilloo_03
brye_anne_russilloo_02
brye_anne_russilloo_01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *