in , ,

Кмет се ожени за истински крокодил (СНИМКИ)

Щастливите младоженци

Виждали сме какви ли не мъже да се женят за всякакви крокодили, брато, но този път некъв пич верно се взе с едро влечуго. Ти не вярваш, ама сега ще повярваш.

Мъж от мексиканското градче Сан Педро Хуамелула вдигна пищна сватба с крокодил. Младоженецът даже е кмет на населеното място, в което живее.

Оказа се, че сватбата не е частен случай, а пореден, защото това е местен ритуал, който би трябвало да увеличи улова на местните рибари. Булката крокодил бе облечена в бяла рокля, а преди официалната част на събитието, местните хора обиколиха целия град с щастливата младоженка.

Красивата булка има страшни очи

След официалната церемония новото семейство потанцува заедно пред одобрителните погледи на местните жители.

Иначе ритуалът е с особено голямо значение за градчето. Хората вярват, че крокодилът е „принцеса“ и чрез брака си с влечугото, кметът ще направи така че наистина добивът на рибарите да нарасне значително. А както традицията повелява, цялото градче се включва в подготовката на събитието, младоженците получават пари и подаръци. Само едно нещо не разбрахме, брато – как протича първата брачна нощ? Ще продължим да се чудим, надявайки се двамата да са добре и да не се налага зоополицията да им развали семейната идилия.

Гордата майка на младоженеца позира с влюбеното семейство

Кефи ли те?

Красивата Алис и нейния овчарски скок с GoPro Камера (ВИДЕО)

Полицията бие, щото може бе, брато!