in ,

Как да гледаме цици без да ни мислят за перверзник

girls-pizza-43

Летните месеци винаги са ни били любими с това, че в този период жените ходят възможно най-оскъдно облечени, брато. Някои дори си ходят направо голи, но в тeзи случай губим интерес. Ние сме естети и обичаме еротиката, а не хард по*ното. Успя ли да ни повярваш?

Абсурдът идва от факта, че въпреки че жените се обличат по този провокативен начин ни мислят за перверзници, когато ги гледаме втренчено в изскочилите им цици от потничето.  Нищо! Ние имаме няколко хитри начина да заглеждаш мацки по улиците и плажа, без да те помислят за краен мръсник. Прати ни ги един наш читател, който помоли за дискретност.

384107-spy-and-secret-agent-and-generic

Очилата са твоя най-добър wing man

Вземи си очила с много тъмни стъкла. Има ги на Илиянци за по 5 лева, а тези, които са едно към едно с Аремани, DендG и тн. са за по 7. С тях всяко дeколте на засукана Цецка няма да е проблем и ще можеш да точиш лиги в метрото, рейса или на плажа. Само гледай да не си въртиш много главата, защото ще станеш подозрителен и ще те помислят за Нео от Матрицата.

Втори вариант с очила

Допускаме, че това със слънчевите очила е твърде банално, а и няма как да стоиш с такива в метрото. Бъркаш! Към тях си вземи и едно бастунче за слепи и ходи като Божинов в наказателното поле, демек – неориентирано. Така всяка мацка с добро сърце ще ти се притича на помощ, а ти ще можеш спокойно да я гледаш където пожелаеш. Ако си по-отракан, имаш пълната свобода и неволно да я опипваш.

1359068466_what-a-girl-sees-04

На върха на мола

Ей т’ва ни е любимо! Избери си някой от хилядите молове. Те винаги, ама абсолютно винаги са пълни с мацки, които си търсят нови джунджурийки. Качи се на последния етаж и се настани удобно с изглед към долните етажи. Поглеждайки надолу, ще можеш да видиш едно засукано море от цици притиснати в тесни сутиени и големи деколтета, а най-якото е, че никой няма да се сети да погледне нагоре, за да провери дали няма някой като теб. Изпипано е според нашия читател.

На пешеходната пътека

Не е тайна, че все повече мацки шофират, въпреки че не могат. А коланът така хубаво се е притиснал между двете им дини, че ги прави още по-големи. И докато преминаваш по пешеходната пътека, а те те чакат, имаш пълната свобода да ги зяпаш. Те и без това в същото време се гримират, слагат си ролки за коса или си пишат във “Вайбър”.

В градския

Качваш се в градския, брато, и очите ти попадат на сочни цици, които искаш да галиш с бузи. То е ясно, че не можеш, но е хубаво човек да иска. И все пак, готов си на компромисен вариант, а именно очите ти да не изпускат от поглед тези вълшебни хипнотизиращи цици. Как обаче да го направиш без да се набиваш на очи? Ако мацката е седнала, отиваш и заставаш до нея, надвесвайки се, така че вимето да се озове под теб. Надничайки, могат очите ти да изтекат между зърната й. Ако мацуранката е станала, гледай я от разстояние, но не втренчено. По-добре се озъртай все едно чакаш всеки момент да се появи контрола, а ти нямаш билет. От време на време просто заковавай очите си върху цомбите й. Ако стои до перфоратор, просто имитирай Велизарка, залитни и я хвани за балкона. Един път се живее, така че и шамар да изядеш, голяма работа. Жертвата си заслужава. И стискай с двете шепи, брато!

Колежката до теб

Ако си на бач или лекции, а до теб стои цицоресто момиче, просто дръпни стола си малко по-назад от нейния, така че да се взираш по диагонал в пазвата й. Ако си късметлия, можеш да видиш зърно, ако не, моли се да не пръцне, че ще паднеш от стола, а ерекцията ти ще умре за цяла седмица.

Кефи ли те?

Чакаме Space Jam 2, но с Леброн

Красивата Алис и нейния овчарски скок с GoPro Камера (ВИДЕО)