in ,

Не е нужно животът да бъде труден и гаден, брато. 15 яки съвета от Брато.бг

Не е нужно животът да бъде труден, брато. Има начини да си здрав, успешен и практичен. Чат-пат само трябва да отваряш Брато.бг, където най-добрите ти приятели пишат специално за теб.

В настоящата статия ти представяме не 1, не 2, а цели 24 неща, които моментално можеш да промениш в твоя живот, за да бъде той още по-пълноценен.

1. Телефонът ти произвежда 1000 пъти по-силна радиация, когато батерията ти е пред падане. Избягвай да говориш по него, в случай, че си на батери лоу. Ние като цяло мразим телефоните, защото застанаха между нас и нашите приятели, но това е друга тема и там се нуждаем от една права лопата, за да раздаваме правосъдие.

2. Количеството храна, което ядеш, зависи от чувството ти на глад, твоята воля, колко вкусна е храната и дали изглежда добре в чинията. Мозъкът вярва на това, което вижда. Ако мозъкът види чиния, препълнена с храна, веднага ще ти подаде сигнал, че има достатъчно храна да не си гладен. Решението е да ядеш в по-малки чинии. Изглеждат пълни и обилни като големите, които също пълниш, но с малка чиния лъжеш твоя приятел в главата си и не си лаком гъз.

3. Ако искаш да откажеш цигарите, ходи на сауна 3 дни, да се изкара никотинът от тялото ти, след което ще ти бъде далеч по-лесно.

4. Ако имаш пъпка на лицето, което си е доста шибано, можеш да я горнеш с малко памук и течност за промивка на уста. Не прекалявай да не ти опада кожата, палавнико. За други места не знаем дали чисти трипер и други, по-добре не пробвай, любовнико.

5. Мозъкът асоциира чувства, мисли и спомени благодарение на различни вкусове и мириси. Когато дъвчеш дъвка с аромат на ягода, докато учиш за университета, и ако дъвчеш пак дъвка с аромат на ягода, докато правиш тест в университета, ще си спомниш повече неща и ще изкараш някоя хубава оценка. После дедо ти ще черпи, гаджето ще ти пусне, а вашите ще се гордеят. Колко много неща за една дъвка…

6. 30 минути тренировка ще те направят 10% по-умен.

7. Ако те боли гърлото и ще те бута вирус, забъркай топла вода с 2 лъжици оцет, 2 лъжици мед, 2 лъжици лимонов сок и малко канела. Ще се почувстваш по-добре след няколко часа.

8. Как да махнеш космите от нежеланите места по тялото си? В продължение на цяла седмица разтривай на мястото 2 лъжици кафе и 1 лъжица сода. Не го пробвай на главата си, за да не страдаш. Първо пробвай на ръката си. Ако не стане, да знаеш, че с Чубака сте роднини.

9. В случай, че си се опарил, брато, наложи на мястото паста за зъби. Успокоява и след час печелиш от лотарията. Добре, може би без второто, но пак е окей за теб.

10. Когато ядеш повече риба и специално сьомга, косата ти расте по-бързо. Само за плешивци.

11. Когато се усмихваш и смееш повече, брато, т.е. когато ни четеш, мускулите на лицето ти се изпъват и те карат да изглеждаш по-млад. Ние не сме дърти още, но с толкова усмивки, даже и на 50 ще изглеждаме като на 48. Силно, а?

12. Лимонов сок с малко солчица в топла водичка намалява нивата на холестерола. Пиенето на топла вода сутрин също е страхотно. Пречиства те и те тонизира. Водата е нещо уникално, брато. Не пропускай да пиеш чиста вода. Газирано, бира и други течни лайна не се броят.

13. Ако искаш да се сетиш какво си сънувал през нощта, жулни половин чаша вода преди лягане и половин чаша вода на сутринта със ставането.

14. Карфиол на скара има вкус почти като пилешки хапки и е полезно. Става за студенти и нови хора, минали само на растения в менюто си.

15. Накрая те съветваме – яж, пий и си носи новите дрехи.

Кефи ли те?

Признаците, че е героите от “Мечо Пух” са наркомани

Новият екип на Реал Мадрид, с който ще можеш да ходиш и на дискотека (СНИМКИ)