in ,

Цецка, Седефка и още имена, които предлагаме на Кейт Мидълтън за бебето

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, съпруга на принц Уилям, роди момиче, брато, а в букмейкърските къщи не приемат залози за мачовете на Локо (Пд) и Славия, но има ставки за това как ще се казва бебето. За момента най-ниски са залозите за имената Алис, Елизабет, Шарлот и Виктория. Брато.бг идва на помощ и веднага предлага на кралското семейство да зареже тия тъпи имена на герои от приказки, а да заложи на нещо по-оригинално. Нашите най-верни читатели също предлагат красиви имена, които се запомнят лесно, а и най-вече те са рядко срещани, защото не всеки ден се ражда кралска особа. Нали, брато?

Цецка

Така се казват три любими за нас същества. Най-нежната и прекрасна половинка, която сме имали, любимата ни певица и козата на баба. Жена ни е с даровита българска едра цица, а освен това може и да готви. Като прибавим, че в леглото е като името на футболния отбор от Горубляне – Вихър, какво повече може да искаме? Цеца Величкович за нас си е просто Цецка. Волим я повече от Давур Шукер, брато. Козата на баба се казва Цецка, а от нея цоцаме мляко, като си идем на село. Между другото, на село всички женски кози се казват така. Цецки, не знаем защо, брато. Мъжките също са с едно име – Кочо. И така. Кажи, брато, Цецка Мидълтън не ти ли звучи величествено?

Седефка

Прекрасно име, което има няколко значения и смисли. Седефът е полускъпоценен камък, а седефката е пеперуда. Все добре. Камъкът седеф има редица благоприятни свойсва върху човешкия организъм. Като даже символизира и женското начало. Момиче е, нека бъде жена! Брато е, нека бъде Брато.бг! Афоризми и крилати мисли искай от нас…

Принцеса Седефка ще помогне за преодоляването на затвореността на кралското семейство, както прави същото камъкът за човека. Седефът се грижи за семейството и спокойствието – това им трябва на кралските особи. Без това новородено момиче са загубени.

Лападуца

Lapadutsa – ето това звучи благородно. Малко като Лападунди, но не чак толкова мазно. Лападуца е тежко име. Лападуца може да е само дебела, тежка в поведението и тежка в пространството, Лападуца може да е приказна героиня – хем добра, хем лоша. Нещо средно между Баба Яга на 30 г. и лакомата Гретел от Хензел и Гретел, която излапва къщичката от вафли. Вари я, печи я, тя пак си е тежката Лападуца. Благодарни сме на Бог, че не ни е създал принцове и крале. Кво ли щехме да правим по цял ден…

Кичка

Бебето на Кейт Мидълтън и принц Уилям може да се казва и Кичка. Ще празнува на Цветница, ще е свежа като китка и красива като гълъбичка. Това е Кичка. На галено могат да й казват Киче, Кичи, Китке – звучи много кюют на енглиш. Ние също си имаме Кичка, даже е известна почти колкото новороденото бебе.

Пиклалета

Само на български звучи гадно. Pikwawetta – малко е негърско и даже нигерийско, но пък живеем в мир, равенство и братство. Или поне така ни се иска. Ако Кейт и принц Уилям кръстят бебето си Пиклалета, то винаги ще знае, че е тяхната малка пикла, която няма да има нужда да работи нито един ден. Кейт, осинови ни, милфке такава!

Танганайка

Танганайка, брато, го знаем от кръстословиците, но познаваме жена с такова имен. Не се ебаваме! Името идва от голямото езеро в Централна Африка, открито от европейци през 1858 г. Името е на бивша държава и колония, съществувала самостоятелно на изток от него до 1964 г., на територията на днешна Танзания. Факти, за които на Мидълтън й е през пъпната връв и хвърлената плацента, но важното е, че името е оригинално. След 15-20 години обаче по-остроумните ще подмятат: Искам да се топна в Танганайка.

Яко к’во?

Фортуна

Кралското семейство може да си кръсти момиченцето на името на талисмана на Лудогорец – Фортуна. Така те ще са поредните, които ще се подмажат на Киро Гелата. От своя страна, той пък ще праща кашон с кренвирши всяка седмица за малката кралска особа. Кейт Мидълтън и принц Уилям обаче имат притеснение, че ако малкото момиче ходи така, както Фортуна лети, не само GPS ще трябва да й сложат, но и въже, за да не драсне в неизвестна посока. Бебе на въже обаче няма да се приеме добре от британците. Виж, в България е друго.

Донатела Версачи

qfvf

По последна ромска традиция, бебето може да бъде кръстено на Донатела Версаче, която е родена също на 2-ри май. В Игнатиево, обл. Варна, кръщават децата си на модни дизайнери, та в кралското семейство ли няма? Донатела Версаче е по-малката сестра на основателя на модната къща “Версаче” – Джани. Чудиш се защо Донатела ВерсачИ Мидълтън, а не Донатела ВерсачЕ Мидълтън? Защото според ромите звучи по-шекер, бе бате. Ако нещо Кейт Мидълтън и принц Уилям се двоумят, могат да заложат и на Гучка от друга луксозна марка “Гучи”.

Кефи ли те?

Първата снимка в Instagram

Месецът на шегите бе пълен с много болка и смях (ВИДЕО)