in

Смятай, брато: Индийци карат ски в Банско

Виждал ли си негър скиор, брато? Не си, най-вероятно няма и да видиш. Но тази събота, ако наминеш през Банско, ще видиш истински индийци на ски. Смятай…

Чакай да те питаме и още нещо: виждал ли си жив принц, без бял кон обаче, да дрънка на китара?

И да си виждал, ако в събота се моташ из Банско, ще можеш пак да видиш.

Та да ти кажем за какво става дума, понеже вече сме супер странни и се усещаме!

За първи път в историята български курорт ще стане домакин на една от най-интересните купи по ски. Банско ще приеме кръг от Мексиканския ски шампионат, част от провеждащата се за първа година Купа на малките нации.

Прочети го пак, че сто процента няма да повярваш от първия път.

Двата слалома ще се проведат в събота – 4 април на писта “Юлен”. До момента участие са потвърдили скиори от Индия, Ливан, Кипър, Молдова, разни комшии от Македония, Гърция, Румъния и, разбира се, България.

Айде дано поне тоя път да ги бием! На наша територия сме!

Не по-малко интересни от участниците са организаторите, сред които изпъква името на Хубертус фон Хохенлое-Ланденбург.

Кой?

Точно така.

Това е той!
Това е той! Само виж по какъв екип се пуска по снега!

Хубертус фон Хохенлое-Ланденбург е чистокръвен принц и е роден в Мексико сити, но е представител на Лихтенщайнската княжеска династия. Бизнесменът, професионален фотограф, музикант и актьор е един от най-големите приятели на ските. Самият той е носител на рекорд на Гинес за участието си в 15 Световни купи по ски и 4 олимпиади. Основател е на Мексиканската ски федерация, която е организатор на събитието в Банско, а кръгът ще бъде под егидата на принц Хубертус.

Съорганизатор е филмовата компания UFO FILM AND TELEVISION STUDIOS, инициатор на кампанията “Спорт срещу глобалното затопляне”. Подкрепа оказват Българската ски федерация, принц Хубертус и роденият в Австрия, но защитавал цветовете на България скиор Килиан Албрехт.

Всичко е супер откачено и затова ако се чудиш какво да правиш през уикенда, иди до Банско!

За победителите са предвидени много награди, а Турските авиолинии освен че предоставят билети на състезателите, ще позволят на спечелилия първо място да избере самолетен билет до дестинация по негов избор. Едва ли ще ходят до село Урвене, там просто няма къде да кацнат.

За страхотното настроение на любителите на ските е подготвена изключително интересна музикална програма. Подробности от нея ще бъдат оповестени по-късно, но организаторите вече разкриха, че гвоздеят ще е участието на самия лихтенщайнски принц от Мексико. Нема втори такъв, да знаеш. Предупреждаваме те, брато, ако си с гаджето, да хвърляш по едно око дали е до тебе. Че колкото и да ти е верна, като чуе, че тоя е принц, не се знае кво че стане…

Кефи ли те?

Да не се налага този пожарникар да ти гаси къщата (ВИДЕО)

Той спечели соло ваканция, но обеща на жена си да не се забавлява (СНИМКИ)