Дженифър Никол Лий – от 100 кг. тюленче до фитнес икона (СНИМКИ)

00011978

Винаги сме уважавали хората с голяма воля, брато. Именно такова качество притежава и Дженифър Никол Лий, който от 100 кг. майка се превърна във фитнес икона. След втората си бременност, тя успя да свали цели 30 кг. и в момента има тяло на богиня. Буквално! Именно, след като успя да си върне формата, Дженифър стана известна, въпреки че преди това не е имала досег със залата и спорта като цяло. В момента тя е вдъхновение за хиляди майки по света, които следват нейните съвети за добра форма. В същото време г-жа Лий е изгрявала цели 44 пъти на корицте на различни спасания. В това число не влиза този материал на Brato.bg, но я съветваме да си го добави в портфолиото.

„Когато се омъжих тежах 80 килограма при ръст от 175 см, което тогава ми се виждаше горе-долу нормално. После обаче продължих да трупам килограми и така след раждането на втория ми син кантара удари 94 килограма. Това беше момента, в който се осъзнах и твърдо реших да се взема в ръце. Знаех, че ако намеря сили да спечеля битката с килограмите, ще съм подготвена да постигна и абсолютно всичко друго, което искам в личен и професионален план. И наистина се оказа точно така”, разказва по-късно тя.

Ще допълним само, че в момента тя тежи около 56 кг. и освен, че е фитнес икона, има собствена линия за бански костюми, а освен това се справя отлично и у дома с домакинската работа. За финал ни споделя, че обича да изневерява на здравословното хранене с лазаня, спагети, кюфтенца от месо, италиански чеснови хлебчета, синьо сирене и червено вино.

jennifer_nicole_lee_01 jennifer_nicole_lee_02 jennifer_nicole_lee_04 jennifer_nicole_lee_06 jennifer_nicole_lee_12 jennifer_nicole_lee_16 jennifer_nicole_lee_17 jennifer_nicole_lee_18

Leave a Reply

Your email address will not be published.