in , ,

Златно Порше, Сузуки с пеперуди и други луди автомобили на известни спортисти

floyd-mayweather-switches-to-black-cars-rolls-royce-and-bentley-70916-7

Търсим си служебна кола, брато, но все още не можем да се спрем на нещо конкретно. Решихме да проверим какво карат спортните звезди, защото знаем, че те разбират от тези неща. Първо се обърнахме към Бисер Иванов – Легендата, който бе любимец на феновете на Левски, но после се сетихме, че идваше на “Герена” с Москвич и се отказахме. Поразровихме, поразпитахме и установихме, че за коли като тези на футболисти и боксьори ще трябва да поработим още някоя друга година. Виж само част от ексцентричните автомобили на големите и не чак толкова големи спортисти.

Емануел Адебайор

adebayor-rolls-royce-L-gd6Uku

Нападателят на Тотнъм може и да не се радва на най-добрата си спортна форма, но за сметка на това се вози в кола за 360 хил. паунда. Дори не смеем да го пресметнем в левове, защото ще ни заболи сърцето. Тогоанецът сяда в Ролс Ройс Phantom Drophead Coupe. Като интериорът е по-луксозен от петзвездния хотел в Турция, в който бяхме преди 3 години на море.

Чудим се дали да не се пробваме за бърз кредит и да си купим една такава количка.

Стига глупости!

Амир Кхан

amir
Боксьорът Амир Кхан се мъчи на далеч по-евтиното Ламборгини Авентадор. Въпросният автомобил струва някакви си 300 хил. паунда и вдига от 0 до 100 за 2.9 секунди, което грам не го вярваме.

В същото време максималната скорост, която развива, е 350 км., но един приятел ни каза, че на този модел коли не може да се сложи газова уредба, което ни отказа. Аре, бегай от тука.

Флойд Мейуедър

floyd

Най-печелившият спортист в света (не е Старокин, брато) Флойд Мейуедър е известен със страстта си към тузарските спортни коли. Той се сдоби с Ferrari Enzo за 900 000 евро.

Това не е единствената му подобна придобивка, когато говорим за човек, който само през 2014 г. е заработил 66 млн. паунда.

Най-бързата му кола е Богати Вайрон, който струва около 1.5 млн. паунда.

Си Джей Уилсън

p1

Питчерът, което нема общо с пинчер, Си Джей Уилсън отдели 1.2 млн. долара, за да паркира пред панелния си апартамент в Лос Анджелис McLaren P1 supercar. Не знаем обаче по документи какъв цвят се води возилото, защото изглежда през повечето ъгли розово и лилаво, но при определена светлина се появява синьо и дори златисто. Звучи малко като това с роклята, която ние видяхме първо като бяла и златна, но ден по-късно вече ни прилича на черно-синя.

Рияд Ал Азави

gold-car

Четирикратният световен шампион по кикбокс Рияд Ал Азави има нещо златно, но определено не е зъб. Става въпрос за Ferrari 458 Spider. Това, че скъпата му играчка е със собствен номер „FI IRAK”, дори не ни прави впечатление.

Марио Балотели

Mario Balotelli with his camouflage car leaving Manchester City training ground

Лудата глава Марио Балотели често сменя както жените, така и колите, а не на последно място и отборите. Италианецът се радваше на Bentley Continental GT за 160 хил. паунда, което на всичко отгоре бе с камофлажен цвят. По същото време неговият мениджър Роберто Манчини пристигаше на клубната база с колело. Балък.

Андре Уисдъм

Wisdom-andre1

Андре Уисдъм от Ливърпул определено няма нужда от скъпа кола. Той караше Порше Панамера Турбо за 100 хил. паунда преди да го потопи. Явно сме много меркантилни, щом всеки път коментираме цената.

Въпросният футболист ще трябва да помисли за Хамър, след като едва не се удави докато се скиташе по черни пътища край Шефилд.

Анхел Ранхел

angel-rangel

Анхел Ранхел не е от играчите, които се съобразяват с модата. Футболистът на Суонзи се радва на далеч по-скромна кола в лицето на уникалната Сузуки Витара. Не сме сигурни дали е негова или на сестра му, защото пеперудите по вратата ни идват в повече.

Джибрил Сисе

Djibril-cisse

Джибрил Сисе винаги е бил ексцентричен. Помним го дори как носеше шотландска пола с кубинки. За това не се майтапим. Едно от превозните му средства е Chrysler 300C.

Возилото дори има нещо като стоманена татуировка на бронята, която не знаем за чий… е там.

Дарън МакФадън

Darren-mcfadden-oakland-rai

Дарън МакФадън, който през далечната вече 2008 г. стана третият най-високо платен новобранец в историята на НФЛ, се придвижва до тренировъчната база на Оукланд с Buick Centurion. Повече от ексцентричен избор, с който той събира всички погледи.

Джо Джонсън

joe_johnson_hawks

Баскетболистът на Атланта Хоукс Джо Джонсън явно има навика да взима всички свои съотборници на път за залата, тъй като реши да си купи от Горубляне Ford F650 Super Truck XUV.

Ние също си търсим служебна кола. Какво ще ни предложиш, брато?

Кефи ли те?

Ед Шийрън – опияняващият бездомник с китара

Гарет Бейл и други спрепачи със страховити автоголове (ВИДЕО)