in , ,

Пияни латвийци създадоха първата двуглава кола (ВИДЕО)

Латвийци създадоха първата двуглава кола (ВИДЕО)

Хората сме гениални, брато. Всеки по отделно може да направи нещо значимо, с което да се гордее. Мозъкът ти постоянно форсира някакви идеи и когато си готов, намираш правилното сцепление и нещата се задвижват. Изобретяваш.

На нас, например, ни хрумват доста неща като ставаме да пикаем през нощта. Пикаем със затворени очи, плискаме около гърнето, но на другия ден има какво да четеш в сайта. Подобна е ситуацията и с едни латвийски франкенщайновци.


На пияна глава им е хрумнала идеята да направят автомобил, който да е с две предници. Речено-сторено. Изобретателните идиоти разрязали два Пасата на половина и след това ги сглобили с помощта на електрожен или нещо много по-мощно за спояване.

Така била създадена първата двуглава кола в света. Тя разполага с две предници, два двигателя, четири колела и се кара от двама шофьори, които трябва да намерят перфектния баланс по между си, за да може да управляват това чудо на човечеството. Интересно ще ни е как ще го подкарат две жени, но явно мозъците ни знаят кога да спрат с подаването на идеи.

Кефи ли те?

Той прескочи 2 мотора, които се движат със 110 км/ч (ВИДЕО)

Наши читатели ни пожелават бавна и мъчителна смърт, ако ни купи Пеевски