in ,

Не си виждал такива шоколадови бонбони

Шоколадови бонбони с уникални форми е измайсторил един японец на име Оки Сато. Шоколадът има едни и същи съставки във всяка една от формите, не си мисли, че е ползвал цимент или гипсокартон, за да го закрепи. Тези бонбони стават за ядене!

Лично ние обичаме шоколад, което си личи от прекрасните ни тела, които приличат на това на Буда. Можем да ядем шоколад от буркан, от 3-литров буркан за туршия, от кофа, цинкова кофа, от корито, шоколад да има, брато! Ядем го на филия, със солети, банани, самостоятелно, с лъжица, пръсти, крак, някой път и без ръце. Шоколад, шоколад да има! После Цецка винаги е доволна. Отделно забравихме да ти кажем, че й мажем пъпчето с шоколад. Ама кой ми е такъв любовник бе!?

От къде може да се купят бонбоните на Оки Сато? Точно тук идва най-неприятният момент. Не става от близката бакалия, а от Maison et Objet, което е в Париж. Окей, сега те разядохме на тема шоколад и ти предлагаме да идеш да си купиш “Milka”. Има всякакви видове, става за всякакви поводи. Как беше… Едно парченце и си там. Тук, там, насам, няма значение, този легален наркотик е винаги на една ръка разстояние.

Шоколадът бори диабета, холестерола, главоболието, прави те щастлив и като цяло ти помага да живееш повече. Набивай. И не забравяй да харесаш този материал, ако и ти обичаш шоколад.

Кефи ли те?

Хлапе играе на “21” с кубчето на Рубик и други странни предмети (ВИДЕО)

Храните, с които шкембето ще изчезне