in

Залагаме 1 лев и може да спечелим над 100

Днес ще заложим 1 лев, за да спечелим близо 114 лв., брато. Ако стане – стане, ако ли не – здраве да е. Това са прогнозите на Брато.бг, добре дошъл и добре заварил.

Еврофутбол няма да забогатее с твоя 1 лев, нито ти няма да обеднееш. Просто ще пробваш късмета си.

Саутхямптън – Ипсуич

Над 2,5 гола играем този мач. Домакините са в прекрасно настроение след победата над Арсенал с 2:0 и равния с Челси 1:1. Ипсуич далеч не са нито Челси, нито Арсенал, така че Грациано Пеле трябва да ги зашие. Не сме гледали мач на Ипсуич този сезон, затова не смеем да прогнозираме знак. Роналд Куман може да вкара и някоя резерва, защото умората около празниците е сериозна, така че няма смисъл да рискуваш на прекалено малък коефициент за 1-ца. Затова над 2,5 гола, коефициентът е близо 1,50.

Арсенал – Хъл Сити

Смело и безотговорно – този мач го пишем 2-ка. Целият отбор на Арсенал е под напрежение, Арсен Венгер е пред гонене от доста време насам. Съставът му е изморен от толкова много мачове, вратарят е под всякаква критика. Играем 2-ка на коефициент 6,65. Хъл Сити не са по-класният отбор, но през октомври показаха, че могат да врътнат 2:2 с Арсенал.

Манчестър Сити – Шефилд 

Гол/гол. Коефициентът е 1,87. Чували сме, че Сити са тотаджии, но нищо не можем да докажем. Видяхме, че в последния мач едва биха Съндърланд с 3:2 и се измъчиха, макар че можеха да вкарат и 5 гола. Шефилд са острилки и завирачки, а и паднаха със 7 гола по-рано за Купата на Лигата именно от Ман Сити. Ще са мотивирани да им го мушнат поне един път, за да видят, че могат.

Дюнкерк – Рен 

Двойка на 1,50. Така го усещаме, брато. Не знаем какви са тия Дюнкерк, но Рен имат 2-3 много добри негърчета, които могат да сбъркат много работата на домакините.

ЮАР – Замбия

Първото е процъфтяваща държава, в която най-вероятно се крият Братя Галеви. Второто свързваме с бедност и липса на вода. Може да не сме прави, но ще ги похвалим, защото официалният им език е английският. Да, в Замбия знаят повече английски от тебе, щото им е матерен. Това обаче едва ли ще им помогне срещу ЮАР и Братя Галеви. Предричаме победа на ЮАР и гол/гол. Ще го играем обаче само гол/гол, защото коефициентът е 2,15.

ПАС Янина – Панатинайкос

Гостите си ги чувал, а първите даже и не звучат като гръцка песен. Панатинайкос се бори за първите три места, в момента са на трето. Янина са в средата на таблицата и не се борят за нищо. Коефициентът за двойка е 1,85, така че залагай смело. И да изгубиш, тоя един лев ще го дадеш за вафли или друго вредно за твоето здраве.

Маями Хийт – Бруклин Нетс

И от баскетбол разбираме, брато. Даже го играем. Маями по-рано през сезона биха Бруклин като гости, така че ще го направят и като домакини според нас. Вярно е, те не са това, което бяха преди година-две, много от играчите им ги няма, но нищо! Те си го могат. Играй 1-ца на 1,90 коефициент.

АКО СПЕЧЕЛИШ, НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА ПОЧЕРПИШ! АКО ЗАГУБИШ, НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА НИ НАПСУВАШ!

Кефи ли те?

Моторът с повече татуси и от Благо Джизъса (СНИМКИ)

Първо в Брато.бг: Обама се обръща към Дейвид Камерън с “брато”