in , ,

Лил Уейн ти подарява $5 млн. и кадилак

Не се шегуваме, брато, но не знаем дали е истина. Американският рапър Лил Уейн обяви в социалната мрежа Фейсбук, че ще даде 5 млн. щатски долара и кадилак на двама фенове, избрани на случаен принцип. Човекът явно се чувства благодарен, а лично ние му вярваме повече, отколкото на български политик и български лотариен билет взети заедно.

Какво трябва да направиш? Да харесаш 1-2 снимки, да ги споделиш на стената си и да харесаш страницата му в социалната мрежа – Dwayne Carter.

Ние вече го направихме и с 10-те си фалшиви акаунта, за да имаме по-голям шанс. Без армия тролове няма как…

С тия 5 млн. долара можеш да оправиш живота си и живота на внуците си. Ако не са алчни и мързеливи, може и на правнуците. Веднага бихме си купили много работи, а голяма част от парите бихме и дарили. Не може да получаваш нещо даром и да не даваш даром. Затова парите не стигат, брато. Защото не вървят. Алчният спира техният ход и те спират да идват при него. Много е просто.

А това е Cadillac Ciel. Знаем, че ще му строшиш бронята и ходовата част за 1-2 месеца без напрежение, но си представи гъза ти, обут в анцунг втора употреба, да се вози в това чудовище.

Лил Уейн обаче не спира до тук. Обявява и това, че ще дава на всеки коментирал последния му пост по 5000 долара.

На 22 декември ще бъдат обявени победителите.

Ние не знаем дали това е лъжа или истина, да, прекалено е хубаво, за да бъде истина. Но всичко това е повод да си припомним няколко песни от Лил Уейн, които ще разчупят понеделника ти.




Кефи ли те?

Национал на Русия си прави селфита със стриптизьорки (18+)

Гневен дядо прави PS4 на трески