in

Френски тим падна с 0:20, след като вратар напусна преждевременно, за да изражда крава

football

Вратарят е самотният орел, мистериозният човек, последният защитник. Думите са на писателя Владимир Набоков, а не на Мануел Нойер, брато. И все пак е прав. В това се убедиха и играчите на френския нискоразреден Марли – Гомон. Те паднаха с 0:20 от Тупин по време на мач от местния шампионат.

Всичко си има обяснение и то не включва здрав запой от предната вечер или поне не се споменава за това. Основната причина е друга – в 25-ата минута стражът на загубилия тим, който е фермер, научава, че една от кравите му (животно в случая, а не жена) ражда. Това води до принудителна смяна, а на негово място влиза 61-годишният президент на клуба. Как ще си остави кравата самичка в такъв момент бе!?

Допълнителен принос за тежкото поражение идва и от факта, че четирима от футболистите на тима са били под 16-годишна възраст, а други 14 играчи били контузени.

Ние още помним как един вратар от окръжните в България си държеше бутилка с вино, с която утоляваше жаждата по време на скучните минути, а отборът на Мария Луиза помоли БФС да изместят всичките им мачове за събота, защото в неделя играели с тежък махмурлук и рядко биели. Съвсем сериозни сме!

ХАРЕСАЙ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК:

Предлагаме ти да участваш в последната ни инициатива и да ти подарим 2 книги:

Какво искаш от депутатите?
Най-добрите предложения пращаме в парламента

Кефи ли те?

Да рискуваш живота си за 30 секунди видео

Ferrari дърпа сърфист (ВИДЕО)