in

Лудогорец бие и с медицинска топка, Торес дава предимство на Интер

Лудогорец бие и с медицинска топка, Торес дава предимство на Интер

Започваме нова рубрика, брато. Всяка седмица ще ти публикуваме нашите 5 прогнози за предстоящите мачове през уикенда. От българските “В” групи до английската Висша лига, от “А” група до червивото с пари индийско първенство. Смей се, ама там играе Пирло и Павел Чмовш.

Понеже сме зависими от футболното тото, тото 2 и Тото Кутуньо, решихме да си начешем крастата и да ти споделим прогнозите си. Ти, ако решиш, заложи ги, а после почерпи.

ЦСКА – Лудогорец

След като първо смениха деня на мача, а след това и съдията, сега очакваме Стойчо Младенов да поиска да смени топката с медицинска, а по-късно и вратата на Дивиш да бъде сменена с хокейна. Така столичани ще имат всички шансове да грабнат победата, която толкова искат. И все пак, ние залагаме на гостите от Разград, защото има само един Буш и той е ирландски.

Прогноза: 2

Арсенал – Манчестър Юнайтед

Титаничен сблъсък, който ще доведе до куп жертви. Не ни разбирай погрешно – стотици хиляди бири ще бъдат принесени в жертвоприношение в името на добрия английски футбол. Гостите от Манчестър ще бъдат без стъкления Радамел Фалкао, който вече лази по нервите на феновете. Дейли Блинд също като нас ще гледа двубоя пред малкия екран, защото е с травма. Слабата защита на “дяволите” и силната форма на Алексис Санчес ни кара да си мислим, че този мач е 1. Просто тази година и Господ мрази Юнайтед.

Прогноза: 1

Ботев ПД – Левски

В неделя в Пловдив ще е големо весело. Домакините от Ботев имат предимство, макар и домакинско. Левски не ги виждаме без Гаджев, но в тима си имат Прохазка. Само заради това, че журналисти подлоги на Левски написаха преди мача, че от “Герена” искат няколко играчи на Ботев, ще заложим на домакините. Тия циркаджийски номера ги знаем толкова добре, че дори не ни се обсъждат. Ще добавим само, че прогнозираме Гонзо да остане без глас след мача, а Вили Вуцов да бъде по-изпотен от Веско Маринов на концерт в зала 1 на НДК.

Прогноза: 1

Милан – Интер

И двата отбора го закръшиха яко в последно време. Дербитата между грандовете от Милано започнаха много да ни приличат на тези между едни тимчета от София. Повече мъка, по-малко футбол. И Милан, и Интер са в средата на класирането, но с оглед на това, че Фернандо Торес играе при “червено-черните”, съперникът получава леко предимство.

Прогноза: Х

Асеновец (Асеновград) – Спартак (Пловдив)

Футболният маратон свършва в неделя, когато Канал 3 ще излъчи дербито в Югоизточната “В” група. На кило кръв и метър кожа ще се играе мача между Асеновец и Спартак. Домакините са седми в класирането на седем точки от върха. Спартак са преди предпоследния. Защитата на гостите е разграден двор, а нападението е най-слабото. Прогнозата е ясна.

Прогноза: 1

Кефи ли те?

Бабички пушат марихуана за първи път (ВИДЕО)

Човекът с 6-те пръста