in ,

Българските защитници, които трябва да играят за Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед имат сериозни проблеми със защитата, брато. Лестър ги биха с 5:3, Суонзи ги биха, както и МК Донс. Не е добре, имайки се предвид, че Луис ван Гаал даде близо 200 милиона за нови трансфери. Идеални са тези трансфери, но само в атака. Там оперират Рууни, Фалкао, Ди Мария, Мата, и както би казал Чичо Пенчо – още некви. Ние от Брато.бг имаме евтини решения за Юнайтед. Български защитници! Който разбира, тук се спира!

Близнаците Миневи

Най-подходящите за нови крайни защитници в Юнайтед. Двамата са с милион класи и две псувни по-добри от Рафаел и Рохо, които в момента са титуляри при чичо ти Луис ван Гаал, но не могат на вързано куче хлеб да дадат. При Веско и Данчо Миневи е друго. Те имат вродена британска футболна бруталност, която ще им е от полза за по-бързото адаптиране на Острова. Могат да пият, могат и да не пият. Момчетата знаят как да те ритнат, за да те заболи, знаят как да те ритнат и да те заболи много, толкова много, че чак да ревнеш. Ако решиш да чукнеш единия от двамата по крачето, бъди сигурен, че ще ти го върнат двойно и тройно до края на мача. Според нас Данчо и Веско Миневи са били главорези в предишния си живот и все още носят таланта си. Такива хора се раждат с хладно оръжие в ръка.

Даниел Златков

Най-после Юнайтед ще има своя нов Роналдо, така му викат у нас, така ще му викат и на Острова. Дани Златков знае как да прави шпагати, целейки противниковия футболист от колената нагоре, без да извършва нарушение. Знае как да си прави и прическа, грим, как да си сложи цайсите и как да флиртува с невръстни фенки. Относно играта му – той вече има опит зад граница, след като порита топка в Турция, така че Висшата лига няма да е нещо непосилно за него. Диарбекир и Манчестър не са толкова далечни. Бившият бранител на Миньор се радва на голяма популярност  у нас, а Юнайтед ще успее да продаде едно 30-40 фланелки с името на Дани, така че ще са отгоре и с парите. На Илиенци също правят яки реплики, брато. Китайците също ще се облагодетелстват, а какво по-хубаво от тази държава, в която само чужденци забогатяват, ебавайки милата ни майчица…

Иво Иванов

Иво Главата има повече голове от Джони Евънс, а и е къде-къде по-известен. Иво попречи на своя тим, тогава Левски, за излизане от груповата фаза на Лига Европа, вкарвайки си автогол срещу Лил, а Джони Евънс пречи единствено на себе си. Левият и десният на Евънс са като два противоположни полюса на магнит, а на Иво му пречи само главата. Нашият човек е за уважение, защото вкарва гол едва 10 секунди, след като е влязъл на терена…

Играта с глава на Иво е по-скандална от тази на Мирослав Иванов – Деко, който дори има гол с глава, въпреки че не е по-висок от табуретката ти в хола. Да е жив и здрав, да е здрава и главата на Иво Главата, защото в Англия ще има тупа-лупа. Якото е, че ще обира високите топки – я в своята врата, я в някоя неизвестна посока. Важното е, че ще прави мачовете интересни, драматични и инфарктни за англичаните в Манчестър, за да си заслужи стадионът името ТЕАТЪРЪТ НА МЕЧТИТЕ!

Танко Дяков

Висок, свиреп и леко глуповат. Това са основните черти на Дяков, който може да изнася перфектно топката, но на боц. Дяков ще бъде отличен партньор на Фил Джоунс, а двамата са толкова безпощадни, че съвсем спокойно могат да ограбят банка и то без пистолет. 6 месеца условно за тия момчета само за външен вид!

Танко играе за Бирои, където е резерва като Неделев в Майнц – влиза само при смъртен случай. Ще струва на Юнайтед евтино, дори сме почти сигурни, че ще им го предоставят като дарение.

Човек от “А” окръжна

Не искаме да конкретизираме имена, защото пичовете са чувствителни, а и толкова не им пука и толкова нямат какво да губят, че ще ни намерят и ще ни избият зъбите с лопата. Юнайтед трябва да се ориентира към защитници от “А” окръжна група. Сещаме се за един чичак от Згориград на 60+. С бяла коса е, брато, не знаем докторът какво му е казал, но е плашещо да го гледаш как тича 90 минути. Респект и една кофа жито за тоя дедо.

Футболистите от “А” окръжна са натурални до безобразие. Те не са меркантилни, защото взимат по 10-20 лева на победа, а при равен и загуба дават пари. Те не могат да се лигавят, защото отдавна са прескочили тази възраст и играят на 120% без да тренират, защото нямат време от шофирлък на таксита, жътва и обикновено барманство по селата. Шпагатите на тези безкомпромисни типове са винаги с бутоните напред и те целят в зъбите, а точно такова отношение заслужават изнежените халфчета на Ман Сити и Челси. Юнайтед може само да спечели от един такъв трансфер. Опасяваме се обаче, че веднъж стъпил на английска земя, футболистът от “А” окръжна ще емигрира безвъзвратно, ползвайки всички облаги на социалната система на Острова, за да взима пари, докато лежи на кашони на Даунинг стрийт. А и по всяко време могат да решат, че ще берат ягоди, вместо да ходят да се потят на тренировки.

Ако не стане с тия защитници, трябва да се смени треньорът на Ман Ю. Ето ги нашите предложения, които направихме още в кратката и пиклива ера на Мойс: цъкай тук.

Кефи ли те?

Не се бъзикай с Гатузо (ВИДЕО)

Виж отблизо как иглата те дупчи за татус (ВИДЕО)