in

Да вкараш в собствения си кош (ВИДЕО)

Не се случва често, но е доста ефектно. Това е най-големият кошмар на играча. Гарантира му да влезе в емисиите на всички новини, а феновете да му се присмиват години напред. Нали бе, Иво Иванов?

Как вкарваш в собствения си кош ли?

Просто се бориш за топката, но без да искаш я изпускаш…

Юмер Ашик от Хюстън Рокетс е един от последните играчи в НБА, който успя да вкара 2 точки за другия отбор. Много изтръпнал турчин на 26 години е той. Въпреки това в защита е почти непребиваем. Даже и младежът Тодор Стойков би видял зор.  Ашик наистина е като камшик, каиш или нещо друго непотребно  – висок е 213 см и тежи 116 кила. Сигурни сме, че се интересуваш. Виж какво може. Мачът е с Торонто Раптърс.

Рашид Уолъс умее същите номера, въпреки че цял живот играе баскетбол и майка му първо е родила топка, след това е излязъл той. Опитен професионалист е Рашид, прекрасната му добавка е като по учебник. С изключение на това, че е в неговия кош. Случката е от 13 април 2010 г. в мач между Бостън Селтикс и Чикаго Булс. Май не трябва да се мажеш с олио преди да влезеш на терена.

Ар ю кидинг ми, бе? Това пита коментаторът в следващото видео. Лошият късмет този ден е за Дариус Сонгайла от Литва, който няма къде да се скрие нито от публиката, нито от камерите. В момента Дариус играе за Донецк. Ето защо вече не е в НБА…

Кефи ли те?

Въпросът към Кака Дора e за общуването в бара

8 храни за повишаване на настроението