in ,

Идея за уикенда – предизвикай Кобрата и се направи на контузен

Поредна седмица, в която ти даваме няколко свежи идеи за следване. Ти си избираш какво да правиш, брато. Ние сме тук само да те развеселим и да ти дадем няколко неустоими предложения за уикенда. Майната му на шефа и на тъпите му проекти. Имаш два дни и малко отгоре за себе си. Действай.

Предложенията на Брато.бг за това как да прекараш почивните дни:

По царски

В Казанлък ще се проведат празниците в Долината на тракийските царе, посветени на тракийската култура, брато. Звучи доста интересно, а имай предвид и това, че ще има момичета по оскъдно тракийско облекло. Почти тракийки. Мамини сладки. На 29, 30 и 31 август можеш да си хванеш я рейса, я стопа за Казанлък и да се позабавляваш. Ще има боди арт, ревю на тракийски облекла, дегустация на вино, а лично ние се надяваме да има и оргия с непознати съвсем по царски, но едва ли. Ще ядеш грозде, овче сирене, пушен бут и ще ти веят с големи листа, ако успееш да ги убедиш, че ти си прероден в човешко тяло Зумудрос, Ятрос или Аболеон – трима от многото тракийски богове. Ще ти целуват и краката на изпроводяк в случай, че се хванат.

Искай боксов мач с Кобрата и се направи на контузен

Как да стане? Пиши му във Фейсбук, че ще го смачкаш като гнида, ако го видиш някъде, после бий скрийншот на хронологията, в която той те пита къде живееш. Качваш скрийншота в социалната мрежа и трупаш лайкове, впечатлявайки ученички, майки и баби. Можеш да го предизвикаш и на стената си във Фейсбук, но като ти отговори, веднага напиши, че си контузен и няма да е баш сега боксовата среща. После си купи вафли Корни и яж, докато не станеш силен като него. Според нас Кличко се е изплашил заради вафлите.

Ще повярва ли Пулев, че си контузен? Не те интересува, важното е другите да повярват. Някъде спомени, че на ден имаш по 20 спаринг партньори. Често ходиш по строежи да се биеш с работниците, щото са зли на видри. Ходил си и в циганската махала с бела перелина като на Ку-Клукс-Клан, понеже не те е страх от нищо.

Иди на рожден ден

И ти като нас имаш над хиляда приятели в социалната мрежа. През уикенда все един от тях ще има рожден ден. Пиши му там, заприказвай го и си издействай покана. Кажи му, че познаваш некви много яки коври и ще ги доведеш. Разбира се, това е долна лъжа. Като отидеш, кажи му, че са се отказали в последния момент. А може и просто да печелиш време, докато се наядеш и напиеш, гарантирайки, че ей сега идват. Гадно е, но ти тарикат ли си или на петел долната джука бе, брато?

Стаята на тайните

Не става въпрос за оня гей Хари Потър, а за нещо доста интересно. Четири стени. Приглушена светлина. Повтарящ се музикален мотив. Библиотека със стари книги. Скрити ключове. И часовник. Тик-так, тик-так. Къде е изходът? Времето изтича. Как да изляза?

Затварят те с твоите приятели в една стая и трябва да решите загадката – има си неква история. Прилича на компютърна игра, но може да припаднеш от напрежение вътре.

Стаята, както я наричат с многозначителна усмивка нейните създатели, е първата в България real-life room escape game. Не карай дедо ти да го казва, че ще се заплете и ще те напсува.

С думи прости – Стаята е пространство, в което група приключенци, изкушени от неизвестното, биват заключени за един час – ни повече, ни по-малко. През това време те подлагат на изпитание своята съобразителност и находчивост, разбират дали могат да работят в екип и малко по малко разплитат една история. И така, решавайки различни логически задачи, правейки химични експерименти и подреждайки парченцата на скритите пъзели, си проправят път към изхода. Психопатско. Виж на сайта им за свободен час.

На мач от “Б” група

Ще има спукана топка, счупени глави и скъсани мрежи. Гарантираме ти, че футболът в “Б” група е в пъти по-добър понякога от футбола в “А” група. Защо? Защото там играят 99% българи и го правят от сърце.

Ето ти програмата, за да си избереш нещо близо до твоя край:

5 кръг
30 август 2014 г. (събота), 18:00 часа
“Раковски” – Локомотив (Горна Оряховица)
Банско – “Ботев” (Гълъбово)
Добруджа – Бургас
“Ботев” (Враца) – Монтана 
Спартак (Варна) – Септември (Симитли)
30 август 2014 г. (събота), 19:30 часа
Пирин (Благоевград) – Созопол 
30 август 2014 г. (събота), 20:00 часа
Черноморец (Бургас) – Локомотив (Мездра)
Верея – Пирин (Разлог)

Кефи ли те?

Валери Петров: Мислете с умовете си и България ще я бъде

Батман кара мотор в Япония (ВИДЕО)