in ,

Циганин + чалгар + бодибилдър и други гадни комбинации

Некои ръбове никога нема да бъдат изгладени, брато. Убеждаваме се в тази максима абсолютно всеки ден. А ръбове има колкото искаш.

Този материал започва с ръб на два крака, който нема гладене. Пее за любов и вдига тежести, нещо като Красавицата и Звяра в едно. Но за това след малко…

Представяме ти едни от най-гадните комбинации в живота. Тук има хора, ситуации, храни, напитки, малко спорт, ежедневие, вкарали сме за цвят и Клод Моне. Чети, за да знаеш.

Фики Стораро – циганин, бодибилдър, чалгар, пее за любов. Не можеш да очакваш нищо повече от дете на втори братовчеди.

Да си болен от склероза и да си с диария. Ще тичаш и няма да знаеш защо.

Бира с фъстъци за начало, боб с наденица за основно и мента с крем карамел за десерт. Обещаваме ти, че с тази комбинация ще завършиш вечерта в Пирогов и ще разпънеш сергията така, както никога преди.

Водка и вино. Изключително гадна комбинация, която може да те вкара директно в гроба, защото няма да имаш дупка на тялото, през която да не повръщаш. Ако все пак оцелееш, ще те цепи глава една седмица, през която ще ти се иска да влезнеш доброволно в гроба. Дигнете ме да лаза.

Националният отбор по футбол на Швейцария – поредната кофти комбинация. Почти няма човек от тия пичове, който да е роден в Швейцария.

Яка мацка с рапърска шапка да друса кючеци. И без шапката пак си е гадно. Погледни отстрани как тези красиви създания, жадни за грях, действат демотивиращо на твоя малък приятел, въртейки изящните си тазове на тоталния хит на Амет – Ронлив ми е циментът.

Да си затънал в заеми, а най-добрият ти приятел да те покани за кум. Комбинация от хубави и лоши обстоятелства, при която ти се иска да виеш срещу Луната или просто да ревеш тихо под завивките. Ти обаче си добър приятел и ще изтеглиш още един заем, а на сватбата ще си баш братото.

Количка с вкус на кафе. Как бе, брато, как може бе?! Аман от комбинации в напитките и храните. Чакаме да направят прясно мляко с вкус на мента, кола с вкус на джин, кола с вкус на уиски и боза с вкус на баница. Басимо и извратените идеи!

Жена шофьор на маршрутка в София. Комбинация, от която зависи животът ти. Става големо весело, когато маршрутките минават в последния момент на зелен светофар при Подуене – хората се кръстят, а пластмасовата кукла над жабката с облика на Христос кима отрицателно.

Червен картон и дузпа. Най-шибаната комбинация във футбола. Как да изравниш и да обърнеш мача? Никъв шанс. Ако се казваш Венци Стефанов, поне ще си ги хванал на Еврофутбол.

Екстази с уиски. Не питай от къде знаем за тази комбинация, само ще ти кажем никога да не го пробваш.

Криско и Миро от Каризма в една песен. Смрт. Мръсна да бъде.

Гадна музикална комбинация е и рап с чалга. Всичко започна от Играта и ДесиСлава, видяхме Килата с Галена и Алекс П с Анелия. Бахти гадния музикален хермафродит. После Алекс П го арестуваха и май се поспряха. Има Господ.

Филип Киркоров и Йосиф Кобзон – гадни комбинации между мъж и грим. Анатема за всички мъже, които обръщат повече внимание на външния си вид от жените! Анатема, брато!

Луканков кренвирш. Отвратителна комбинация между нещо хартиено и нещо, което ти се яде наистина. Още едно доказателство колко жестоки могат да бъдат хората понякога.

Да няма ток и вода едновременно. Няма как да не ти се е случвало, особено ако живееш в село в Северозападна България.

Да спукаш две гуми на колата, а да имаш една резервна. Всъщност кой шофира с две резервни? Некой бавен може и да има, но това е отвратителна комбинация, при която викаш пътна помощ и губиш много пари заради това, че тия шибаняци от общината не са си асфалтирали шосетата.

Да ти е голям и мек. Не се сещаме за нищо по-гадно от това.

Да си с разстройство, да ти се пръцка и да си на бизнес среща. Никога не пърди, ако щат и пари да ти дават. Особено ако си с къси гащи, защото тогава картините на Клод Моне няма да представляват нищо.

Да имаш дъщеря със слаб морал и син, който не пропуска отдала му се възможност. Коментарът тук е излишен.

ХАРЕСАЙ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК:

Кефи ли те?

Тази скрита камера ще ти оправи настроението! Обещаваме! (ВИДЕО)

Цици, цицини и други несполуки с “Ледената кофа” (ВИДЕО)