in ,

Чичо Пенчо за Великден, Вечното дерби и Юнайтед

Великденско ми е, чоплим агнето, дроболината не я ям да я ям, с хъс, докато не оглозгаме до кокал заедно с костния мозък, троши се с остър нож, тръбна кост, мозък като казах и остър ум, Лупи вече е къдрав отгоре по косата от щастие, щастлив човек, финансов експерт и политик, въпреки че не се е събличал по физическо.

Наздраве и Христос воскресе, воистина воскресе, а Левски не. Аз не знам дали ще мога, виното не е мръднало, все толкова много си е и занапред, не съм ставал от масата 24 часа, винаги, свещи не съм палил, само пекох агне на трап, бавно е, огън, бутахме го в микровълновата, но краката му стърчат отвън, не става, мерси.

СНИМКА: gong.bg

ЦСКА сгъна Левски като гладен сърбин – пиперосана плескавица на Майстор Миро, лицензът за догодина пак беше на косъм, традиция си е, нали когато, но все пак е добре, понеже трябва, традицията следва да се спазва, ако не ни изнерви Лупи, защо сме живи, но какво ли ще прави ЦСКА догодина, когато Григоров, оня от Враца и Тошко, но не Африкански, навършат 42-годишна възраст? Банкер е Лупи, ще измисли да ги продаде и тях по 3 лева килото, акция, от 1 лев цели два-три прави, даже не на стотинки, истински пари, ковчежник, цял живот пари е броил, с този голям нос може да надуши финансовите възможности и изгоди.

СНИМКА: novsport.com

Тия от Левски грешни, грешни като леля Цецка от Мировяне на млади години. Сто години, четири пъти “Ура” вика Четворчо, на Батков акции на ЦСКА ще му подарим за юбилея. Тоя Сисоко вкара, после там другите двама, тактиката добре изпълнена, чувам, че Лечков щял да си присажда коса, всички искат да изглеждат като това черничкото момче Сисоко отпред на атаката в главата, който много ми прилича на това момчето от “Страшен филм” – Шорти. Аз го познавам още преди да дойде на Армията. Продаваше вудо-кукли на Женския пазар. Модерно, тенденцията вече е факт, висок е, има крачка, макар че не знам какви топки е ритал до сега, французин бил, да дойде в Мировяне да седнем на маса, само да не ми пише във Фейсбук с фалшиви профили, че ще го разбера.

Не знам какво става, момчетата, в отбора на Левски, защитата я няма, чехът Павел Чвор, Петър Чех ли, Павел Недвед ли, има проблеми с вестибуларния апарат, направление и към НЗОК, РИОКОЗ, всичко коз, личният лекар да каже, джипито, джибрито, сипи още едно. Той не знае къде се намира, не смея да стана от стола, ще му пратя Туньо с брадата да му влезне на две шпаги да му дойде акъла, Туньо с бензиностанциите, истински бизнесмен, карал е танк, а Лупи, Вълк от Уолстрийт. Валери ми е жал за Божинов, беше много потен, но и той не знаеше защо. Аз знаех, бързал е за среща с Николинчето. Казаха ми, че най-опиканата тоалетна била именно на Божинката – никога не успявал да я улучи. Другото, което ми се струва да стане, е и Николета да смени Божинов с Цецо Генков или Димитър Макриев. На тия им знам имената, учих ги наизуст преди време за национала.

00007454

След мача феновете голи съблякоха левскарчетата, Мишо Шамара за Макриев, гол съблякоха и Стойчо, че кеф му беше пак да бие Левски. Вика на Лупи след мача, лъжа е, не вярвам, че пак бихме, а наш Лупи вие на луна, че много кеф му беше и той не вярва на себе си. Четири пъти ура за Левски, няма титла, няма купа, ние също. Наздраве!

61123005

Така и така съм заговорил на тема футбол та се сетих за истински такъв. Онзи ден ми звъни Съра: Чичо Пенчо, помагай. Юнайтед закъса, ама не с ишиаса. Аз съм стар вече и не ми се занимава, ама ти трябва да удариш едно рамо на тоя бастун Даниел Мойс. Викам му предай му така: Отзад Рууни последен, бек да е Уелбек, то си му е написано, да го таковам. Фердинанд да бъде максимум резерва. Беше цар, сега и чеп за зеле не става. Отпред не знам кой да играе, те всичките ви спънати все едно сте ги взимали от Левски. Предложих им Антон Карачакмаков, виам ще ви оправи вас, на нас не ни трябва сега. Ако не поне вземете Григор Чекмеджиев, че тук и на тренировки не играе. В крайна сметка се разбрахме със Съра сега Мойс да довърши Юнайтед, после аз ще ги поема от лятото. Ама ще видим, че Майстор Миро ми реди трансфер в Сърбия. Вика отборът е стабилен – пие като за последно и рядко бие. Викам това да не е сръбското Левски, ама не ми отговори. Стига толкова тактика, време е за агнешко с вино. Наздраве пак и да идва Мондиала, че имам много за разправяне.

Тук да дойдеш и ти.

Кефи ли те?

Спечели ракия и мезе от Brato.bg като прогнозираш Левски – ЦСКА

Забъркаха Питбул в консипария с изчезналия самолет в Малайзия